Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Nie do końca...
Żart.
TIRówka = żaden stwór leśny, tylko POWAŻNA DAMA za kierownicą samochodu ciężarowego, a konkretniej ciągnika siodłowego z naczepą.... Takie RETRO
.
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey laseczki, jestem styrana
przepraszam ze mnie nie bylo, ale ojciec przyszedl..jeszcze w trakcie rozpakowywania zakupow, potem musialam wszystko wstawic na gotowanie itd..posiedzielismy, obejrzelismy dwa filmy, wypilismy 3 piwka
i niedawno poszedl..pomylam gary...jeszcze rybe zjedlismy, teraz jeszcze golonke musialam przerobic i tak zeszlo w cholere dlugo
ale caly czas myslalam o was
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey laseczki, jestem styrana
przepraszam ze mnie nie bylo, ale ojciec przyszedl..jeszcze w trakcie rozpakowywania zakupow, potem musialam wszystko wstawic na gotowanie itd..posiedzielismy, obejrzelismy dwa filmy, wypilismy 3 piwka
i niedawno poszedl..pomylam gary...jeszcze rybe zjedlismy, teraz jeszcze golonke musialam przerobic i tak zeszlo w cholere dlugo
No właśnie Ryby znowu nie ma, teraz już wiem dlaczego - ASHA ją zjadła!marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey laseczki, jestem styrana
a już myślałam że śpisz :* ale dobrze że dość miło spędziłaś dzień no procz tego wszystkiego co musiałaś zrobić
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-