Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No wlasnie sie nie znajdzie bo jeszcze nie zamowiony dalej, nadal kurna czekam, ale stary powiedzial ze do pracy bedzie je zabieral co bym sie nimi sama nie bawila hahahhahah ale nawet jakbym je miala to ja pierdole jak mi sie nic nie chce hahahhaha
no to faktycznie masz lenia teraz
-
marnut wrote:Przepraszam wspominałaś o robieniu ludziom dobrze, o słowach nie było ani słowa
.
To Red mowila ze robi ludziom dobrze slowami...kurwa myle was bo wy obie niebieskie awatary macie i mi sie pirdoli w oczachRedhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Refleks marnuta nie zadziałał i napisała już to mojej błyskotliwej odpowiedzi ze słowem!
Ja mam dziś inne poczucie humoru, dziewczyny. Albo za bardzo do przodu albo do tył, jakoś nie wskakuję na te same fale.
A Dong, Asha, jak zwykle odwoływał się do dwuznaczności owego słowa (jako wibratora i ziółka). Skoro Donga w tym cyklu brałaś, wysnułam wniosek iż Donga w domu posiadasz (a Dildo nie wiadomo).
Dobra. To ja sobie poczytam.
Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ja mam dziś inne poczucie humoru, dziewczyny. Albo za bardzo do przodu albo do tył, jakoś nie wskakuję na te same fale
.
A Dong, Asha, jak zwykle odwoływał się do dwuznaczności owego słowa (jako wibratora i ziółka). Skoro Donga w tym cyklu brałaś, wysnułam wniosek iż Donga w domu posiadasz (a Dildo nie wiadomo).
Dobra. To ja sobie poczytam.
nie przejmuj się to progesteron
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To Red mowila ze robi ludziom dobrze slowami...kurwa myle was bo wy obie niebieskie awatary macie i mi sie pirdoli w oczach
- Red wstawiła posta jak ja dopiero pisałam swój
. Nie mogłam się do niego odnieść, bo go nie widziałam
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Nie masz
- Red wstawiła posta jak ja dopiero pisałam swój
. Nie mogłam się do niego odnieść, bo go nie widziałam
.
Nadal nie ogarnęłaś futra (no podoba mi się ten zwrot!)
25staraczka25, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny