Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:A co ma moje żarło do tego... właśnie! Pójdę sobie podgrzać mój krem z dyni, może jeszcze sam nie wyszedł z gara!
Jak to co? Jak ty mozesz takie gowno jesc? Przeciesz dynie szczury podgryzaja25staraczka25, rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:a z kim w ogóle grają bo ja nie w temacie jestem ?? może oni przez te lata żarty sobie robili że teraz dopiero wzięli się do roboty
25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:a z kim w ogóle grają bo ja nie w temacie jestem ?? może oni przez te lata żarty sobie robili że teraz dopiero wzięli się do roboty
Z Gruzja chyba tak? Cos moj ojciec mowil , ale nie to zeby mnie to szczegolnie obchodzilo25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moje jajo już chyba zapłodnione, zakładając że pęcherzyk pękł i plemniki trafiły i nie były kulawe. teraz wędruje jajowodem do jamy i jeśli się gdzieś zagniezdzi będę w ciąży. gdyby nie to jesli i zakładając, wszystko by było takie proste
tak mnie naszlo
Asha, 25staraczka25, rybka, Redhotka, marnut lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:moje jajo już chyba zapłodnione, zakładając że pęcherzyk pękł i plemniki trafiły i nie były kulawe. teraz wędruje jajowodem do jamy i jeśli się gdzieś zagniezdzi będę w ciąży. gdyby nie to jesli i zakładając, wszystko by było takie proste
tak mnie naszlo
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:moje jajo już chyba zapłodnione, zakładając że pęcherzyk pękł i plemniki trafiły i nie były kulawe. teraz wędruje jajowodem do jamy i jeśli się gdzieś zagniezdzi będę w ciąży. gdyby nie to jesli i zakładając, wszystko by było takie proste
tak mnie naszlo
no tak to brzmi szkoda że tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:49
rybka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny