X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Picza nadal twarda, nawet małża zauważył, bo pytałam go wczoraj o to po bzykaniu... :-/

Ale mi siemwydaje ze ty owu juz mialas tylko teraz skok bedzie opozniony :-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    A u Ciebie? Oprócz tych wahań nastroju i walenia na dekiel, wszystko w normie? :-P

Taaaaa...ja na szmate czekam na luzaku :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ale mi siemwydaje ze ty owu juz mialas tylko teraz skok bedzie opozniony :-)
    Ch** wie... Forma zalana, więc już mnie wali to kiedy było... :-P

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam a rana kochane

jestem z jkies 50 stron do tylu
    bylo cos waznego???
    jakis skrot poprosze

marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Ch** wie... Forma zalana, więc już mnie wali to kiedy było... :-P

Teraz juz do gory idzie wydaje mi sie...bedzie skok, a jak mialas w poprzednich?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Taaaaa...ja na szmate czekam na luzaku :-D
    A tam na szmatę tak odrazu... Może się małpa rozmyśli i zniknie na trochę. :-D

Cwalinka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    witam a rana kochane

bylo cos waznego???
    jakis skrot poprosze

Witaj...nic nie bylo ;-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    A tam na szmatę tak odrazu... Może się małpa rozmyśli i zniknie na trochę. :-D

Taaaaa :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Nie wiem , ale wali mi rowno na dekiel :-/
    Dobra, ponieważ niewiele mnie znacie, napiszę ogólnie - i tak raz na zawsze, mam nadzieję:) : często się zdarza, że znikam bez pożegnania, bo mam nadzieję, że zaraz będę spowrotem (np idę po sok dla dzieci). A tu się nagle okazuje, że oprócz soku chcą kanapki, obiad, spacer, kupę, drzemkę, etc. i najlepiej wszystko naraz. Albo odwracam się od kompa i widzę, że dzieciaki zrobiły taki bajzel, że brakuje tylko, żeby zaczęły odrywać panele od podłogi. Znikam wtedy, opanowuję sytuację i wracam najszybciej jak się da - ale czasem nie jest to prędko. Najgorzej jak dzieciaki wieczorem kładę spać, bo nigdy nie wiem czy wrócę, czy mi lampy zgasną razem z nimi :).
    Gdyby któraś z Was mnie uraziła czy coś bym źle zrozumiała - z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę stwierdzić, że zachowałabym się jak Staraczka. Pewnie byłoby mi później głupio, że mnie dopadła pomroczność jasna, ale nie mam w zwyczaju znikać "po angielsku".

A teraz co tam u Was? Zaraz śmigam na wykresy to się zorientuję trochę w sytuacji :).
    Cwalinka się nie pokazała po wczorajszych ćwiczeniach, mam nadzieję, że żyje :)?
    Amelię widziałam na wykresach wczoraj, ale na forum nie dotarła. Zmęczone dziewczę chyba.
    Ja będę musiała zaraz dzieciaki na spacer wziąć, bo Małż nie mógł spać w nocy (chyba koło 4.00 się położył) i odsypia teraz. A że wstawał po nocy do dzieciaków, to mogę dać mu się wyspać :).

Asha, Cwalinka, Redhotka, dotik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Teraz juz do gory idzie wydaje mi sie...bedzie skok, a jak mialas w poprzednich?
    W dwóch poprzednich nie miałam aż takiej panoramy Tatr na wykresie, a wcześniej nie mierzyłam, więc ciężko stwierdzić. Ale długość cyklu szykuje się na moją normę, więc na razie nie panikuję. Chyba że znowu będzie ponad 60 dniowy, to wtedy się dopiero wkurwię... :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha to dobrze nie chce mi sie tyle nadrbiac :)

a o czym teraz temat?

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    witam a rana kochane

bylo cos waznego???
    jakis skrot poprosze
    Hej Cwalinka, chyba żadnych medycznych wieści nie było... :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A. I hej Marnut z poczochranym futrem! :-)

marnut, dotik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    A. I hej Marnut z poczochranym futrem! :-)
    Czas się ogolić :D.

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dobra, ponieważ niewiele mnie znacie, napiszę ogólnie - i tak raz na zawsze, mam nadzieję:) : często się zdarza, że znikam bez pożegnania, bo mam nadzieję, że zaraz będę spowrotem (np idę po sok dla dzieci). A tu się nagle okazuje, że oprócz soku chcą kanapki, obiad, spacer, kupę, drzemkę, etc. i najlepiej wszystko naraz. Albo odwracam się od kompa i widzę, że dzieciaki zrobiły taki bajzel, że brakuje tylko, żeby zaczęły odrywać panele od podłogi. Znikam wtedy, opanowuję sytuację i wracam najszybciej jak się da - ale czasem nie jest to prędko. Najgorzej jak dzieciaki wieczorem kładę spać, bo nigdy nie wiem czy wrócę, czy mi lampy zgasną razem z nimi :).
    Gdyby któraś z Was mnie uraziła czy coś bym źle zrozumiała - z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę stwierdzić, że zachowałabym się jak Staraczka. Pewnie byłoby mi później głupio, że mnie dopadła pomroczność jasna, ale nie mam w zwyczaju znikać "po angielsku".

A teraz co tam u Was? Zaraz śmigam na wykresy to się zorientuję trochę w sytuacji :).
    Cwalinka się nie pokazała po wczorajszych ćwiczeniach, mam nadzieję, że żyje :)?
    Amelię widziałam na wykresach wczoraj, ale na forum nie dotarła. Zmęczone dziewczę chyba.
    Ja będę musiała zaraz dzieciaki na spacer wziąć, bo Małż nie mógł spać w nocy (chyba koło 4.00 się położył) i odsypia teraz. A że wstawał po nocy do dzieciaków, to mogę dać mu się wyspać :).

<3

Cwalinka wlasnie wlazla hahahah

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Asha to dobrze nie chce mi sie tyle nadrbiac :)

a o czym teraz temat?

O niczym zbytnio...poza tym ze Marnut sie tlumaczy :-/ bo mi wali na dekiel :-/

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    W dwóch poprzednich nie miałam aż takiej panoramy Tatr na wykresie, a wcześniej nie mierzyłam, więc ciężko stwierdzić. Ale długość cyklu szykuje się na moją normę, więc na razie nie panikuję. Chyba że znowu będzie ponad 60 dniowy, to wtedy się dopiero wkurwię... :-/

Ja czuje w moczu ze git bedzie :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    <3

Cwalinka wlasnie wlazla hahahah
    Kurwa, mój refleks szachisty się znów odzywa :).

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha czyli moge wejsc z buta :D

Asha, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Kurwa, mój refleks szachisty się znów odzywa :).

Pisalas chyba w tym czasie ;-)

‹‹ 3016 3017 3018 3019 3020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ