Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:ja już Ci szczerze powiem że tego cyklu i tak miało nie być ( w sensie starań ) więc nie jestem jakoś nastawiona na pozytywne wieści ... Mam ten cyclogest w razie wu i tyle
resztę zostawiam wynikom
nie ważne
Ale oni tutaj ci zle mowia kochana ...progesteronu sie nie sprawdza w 21 dniu cyklu tylko w 7 dni po owu!!!! -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:no tak już czytałam tu ale weź się kłóć z nimi
uparla się że ma być 21 i wpisala mi termin na 17 i koniec
Przeciez oni sa zjebani jak ktos ma cykl 40 dniowy to nawet owu nie bedzie mial w 21 dniu...kurwa ja nie moge tu z nimi normalniemarnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To idz w 7 dniu po owu , oni nie musza przeciez wiedziec ze to nie 21 dzien , a wyniki bedziesz miala wiarygodne
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Przeciez oni sa zjebani jak ktos ma cykl 40 dniowy to nawet owu nie bedzie mial w 21 dniu...kurwa ja nie moge tu z nimi normalnie
szkoda pisać
-
25staraczka25 wrote:no nie dalo jej to że czasem i ja miałam owu w 20 dc ale dobra se myślę pasuje bo i tak już wkurwa miałam ... ja jestem trochę dupa wołowa bo odpuszczam zamiast się wykłócać
szkoda pisać
Bo oni kurwa na wet nie maja pojecia co sprawdzaja i po co...chuja wiedza...ktos im powiedzial ze ma byc 21 i tyle i tak mowi ale po co i dlaczego to juz nie wazne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny