Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Nadrabiam, więc nie na bieżąco jestem. Odpadłam wczoraj kładąc córkę spać
, sorki, że się nawet nie pożegnałam - myślałam, że wrócę!
Od razu się odniosę do pierwszej rzeczy:
Asha wrote:Mowisz wkurwiona jestem caly czas? Hmmm...nie dobrze ze mna
Co Ty, Asha!? Tylko ostatnio jak pisałaś o Świętach to nie chciałaś jechać, bo spodziewałaś się, że będziesz w kiepskim nastroju (z wiadomych powodów) i nie chcesz udawać, że wszystko gra. Więc tylko informuję, że jeśli wpadniesz w taki wisielczo-zabójczy humor, to się idealnie zgrasz z moją familią
.
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Marnut...przepraszam jezeli cie urazilam ...to nie mialo byc w twoim kierunku tylko jako samoobserwacja
to byl bardzo mily post i najpierw to powinnam napisac...i pewnie tym komentarzenm cie urazilam
, ale to nie mialo byc nic do tego co ty napisalas tylko do tego jak byc moze ludzie mnie widza...taka samotefleksja ...nie wiem czy wiesz o co mi chodzi...przepraszam jezeli cie urazilam, nie chcialam bo to byl bardzo mily post...naprawde
Nie, nie odebrałam tego tak. Mnie trudno obrazić, za mało inteligentna jestem
.
Poza tym Twoje specyficzne poczucie humoru trochę poznałam.
-
marnut wrote:Cześć dziewczyny!
Nadrabiam, więc nie na bieżąco jestem. Odpadłam wczoraj kładąc córkę spać
, sorki, że się nawet nie pożegnałam - myślałam, że wrócę!
Od razu się odniosę do pierwszej rzeczy:
Co Ty, Asha!? Tylko ostatnio jak pisałaś o Świętach to nie chciałaś jechać, bo spodziewałaś się, że będziesz w kiepskim nastroju (z wiadomych powodów) i nie chcesz udawać, że wszystko gra. Więc tylko informuję, że jeśli wpadniesz w taki wisielczo-zabójczy humor, to się idealnie zgrasz z moją familią
.
Jebany progesteronnie ogarniam mowilam hahahhaha
Witajmarnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Bo ty mnie znasz juz dlugo kochanie i wiesz ze ja nikogo nie chce skrzywdzic i wogole ale jeszcze nie wszyscy tutaj mnie znaja
. Czy to lutka powoduje jakieś stany depresyjne, nadwrażliwość i natłok myśli, czy to po prostu ciąża
?
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Asha, kurwa, czytam i sztachetę zaczynam wyciągać, bo armatki pod ręką nie mam
. Czy to lutka powoduje jakieś stany depresyjne, nadwrażliwość i natłok myśli, czy to po prostu ciąża
?
Nie wiem , ale wali mi rowno na dekielmarnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny