Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siemanko
Z rańca z kawką się witam
Ale Wy pięknie szybujecie laski z tymi tempkami
Podoba mnie się baaaardzodotik, Asha, Redhotka, marnut, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ka mam taki na oknie grubosci porzadnego ogora...powinien ci starczyc
Red - po prostu mi wygodniej - termometr w zęby, pacze, odkładam. Nie muszę se w spodniach grzebać i na pół-śpiąco trafiać w dziurę. A jak trafię nie w tą co trza?
Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Siemanko
Z rańca z kawką się witam
Ale Wy pięknie szybujecie laski z tymi tempkami
Podoba mnie się baaaardzo
Witaj kochana...ty za to pieknie w dol idziesz...tescior widze byl....i zaraz dolaczysz z szybowaniemmik82, Redhotka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Wiesz, mamuty ze względu na swoje gabaryty mają DUŻE potrzeby
Red - po prostu mi wygodniej - termometr w zęby, pacze, odkładam. Nie muszę se w spodniach grzebać i na pół-śpiąco trafiać w dziurę. A jak trafię nie w tą co trza?
Tam tez mozna mierzyc hahahahahRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Witaj kochana...ty za to pieknie w dol idziesz...tescior widze byl....i zaraz dolaczysz z szybowaniem
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Wiesz, mamuty ze względu na swoje gabaryty mają DUŻE potrzeby
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość