Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No to mus dziecku wyjasnic czy jak?
. Jak na Syberię
. Łatwo mnie wtedy pomylić z mamutem
.
Mik -a wieczorem? Zapomnijcie o tym niepowodzeniu, spędźcie miły dzień, miły wieczór i spróbujcie jeszcze raz!
Redhotka lubi tę wiadomość
-
ja jestem w szkole
maz zawiozl mnie na orlen p moja ulubiona kawke i siedze
z doskoku bede bo uczniaki chca sie czegos uczyc
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Wyjaśniłam. Po czym stwierdziłam, że nie chcę dzieciom traumy fundować w postaci wspomnienia gołej dupy matki, zrezygnowałam z koszulek i zaczęłam się ubierać do snu
. Jak na Syberię
.
Mik -a wieczorem? Zapomnijcie o tym niepowodzeniu, spędźcie miły dzień, miły wieczór i spróbujcie jeszcze raz!
tylko że mój stary tak przeżywa takie samcze niepowodzenia że cienko to widzę
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Wyjaśniłam. Po czym stwierdziłam, że nie chcę dzieciom traumy fundować w postaci wspomnienia gołej dupy matki, zrezygnowałam z koszulek i zaczęłam się ubierać do snu
. Jak na Syberię
.
-
marnut wrote:Wyjaśniłam. Po czym stwierdziłam, że nie chcę dzieciom traumy fundować w postaci wspomnienia gołej dupy matki, zrezygnowałam z koszulek i zaczęłam się ubierać do snu
. Jak na Syberię
.
A potem dzieci znaja tylko ciala modelek z gazet, zamiast piekno naturalnej kobitymik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Kolegów nie ma
? Albo bajkę czy grę mu dać. Wypuścić do ogrodu z rowerem/psem?
-
mik82 wrote:Doooootiiiiik!!! Mówiłam Ci już że Twój wykres jest najpiękniejszy z wszystkich które do tej pory miałaś?
ehehehehe,
bo ten ciążowy jestRedhotka, Asha, mik82, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A potem dzieci znaja tylko ciala modelek z gazet, zamiast piekno naturalnej kobity
. Ale jak ma się dupę jak szafa trzydrzwiowa z lustrem a do tego biust odziedziczony po ojcu to o jakim pięknie tu mówimy
?
Mik - nic, tylko sprawić by uwierzył, że fakt, iż tak "się stresuje" Waszym wspólnym celem, że nie może stanąć na wysokości zadania - rozczula Cie i wzrusza do łez.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 09:43
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Żeby to jeszcze piękno kobiety było
. Ale jak ma się dupę jak szafa trzydrzwiowa z lustrem a do tego biust odziedziczony po ojcu to o jakim pięknie tu mówimy
?
Mik - nic, tylko sprawić by uwierzył, że fakt, iż tak "się stresuje" Waszym wspólnym, celem, że nie może stanąć na wysokości zadania rozczula Cie i wzrusza do łez.
O takim ze tak wyglada wiekszosc kobiet....i to jest naturalne...a to co jest w gazetach i to co sie dzieciom wydaje ze powinny wygladac to jest jedna wielka bzdura i nieprawda...o to chodzi...i sie dzieci nienawidza od nastolatkow przez to....mik82, Redhotka lubią tę wiadomość