Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Z przodu, boku, dolu i profilu hahahahah
musze na forum wstawic
Asha, Redhotka, marnut lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:taa i do lekarza... panie pstryknij focie jak bede parla
musze na forum wstawic
O to to to...nailepiej jak gin bedzie robil zdjecia...on na bierzaco ze wszsykim bedzie...od rozwarcia do zszywania hahahahahAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:O to to to...nailepiej jak gin bedzie robil zdjecia...on na bierzaco ze wszsykim bedzie...od rozwarcia do zszywania hahahahah
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra tam, zyebiecie mnie zara, ale tak sobie myślę, że w sumie torbielowej wersji też nie można wykluczyć. Mam PCO, więc nic nieprawdopodobnego. A test wyszedł zaskakująco wcześnie (8dpo) i to z popołudniowego moczu
. Od tamtej pory krecha nie pociemniała, mimo że minęły 3 dni a testy robione były rano (tak na logikę, to jakby beta rosła i była w wyższym stężeniu, to powinny ciemnieć). Więc doszłam do wniosku, że jak mi po terminie @ krecha nie ściemnieje, to idę do gina, żeby wykluczył torbiel, albo żeby dał mi lutkę na zneutralizowanie torbieli
. Tylko tyle
.
rybka, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka serduszka moje ja wpadam i spadam nawal obowiazkow dzisiaj juz mnie dobija a niestety kuzwa na pomoc swojego emka liczyc przewaznie niemoge..moim zasranym obowiazkiem jest dom,porzadki,obiad,naczynia,pranie,prasowanie,odkurzanie,mycie podlog itp...a to racji z tego ze nie pracuje a ba nawet jak pracowalam latem to te obowiazki byly i tak moje to o co kakam 8-| wkurza mnie ze niewzielam sie od poczatku za jakis minimalny chociaz zakres jego i moich obowiazkow
i tera dupa wszystko ja mam robic a on przyjdzie z pracy zje i oglada tv lub siedzi na necie itp.aaaaa
juz nie smutam..super ze tak poszlista do przodu z stronami
ja juz 3026 strona juz na sylwka bedzie 4000???
mikus dzis se zjedz z mezem kolacje jakis nastroj itp i sie uda
maniek niewymyslaj tu zadnej torbieli itp
dodik toz ty w ciazy juz??? o ja super zaraz obskocze twoj wykresik
ashacwalinko
aniu
staraczko
red
izusiu
pewnie kogos ominelam kuzwa jak tak to przepraszamRedhotka, Cwalinka, dotik, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:super ze tak poszlista do przodu z stronami
ja juz 3026 strona juz na sylwka bedzie 4000???
mikus dzis se zjedz z mezem kolacje jakis nastroj itp i sie uda
maniek niewymyslaj tu zadnej torbieli itp
dodik toz ty w ciazy juz??? o ja super zaraz obskocze twoj wykresik
ashacwalinko
aniu
staraczko
red
izusiu
pewnie kogos ominelam kuzwa jak tak to przepraszam
Dziewczyny pisały, że w 5000 będziemy celować... a nie jakieś marne 4000
Polubiłam oczywiście samo przywitanieA mężowi - kopa w dupę na rozpęd!
I hej Staraczka!rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Hej Rybka!
Dziewczyny pisały, że w 5000 będziemy celować... a nie jakieś marne 4000
Polubiłam oczywiście samo przywitanieA mężowi - kopa w dupę na rozpęd!
I hej Staraczka!co az 5000????
damy rade??? damy rade
i co tam slychac???
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczko u mnei bez zmian
heheh generalnie nic sie nie dzieje poza praca..
ostatnio zaczleismy spisywac prezenty co komu kupic
i moj genialny maz powiedzial ze bratankowi ( ktory ma 10 miesiecy kupi samochod na steronwaniei bedzie sie z nim bawil..chyba on bedzie a dzieckobedzie patrzylo
Rybciu .. mezusiowi kopaale moj tez ma takie fazy ze siadzie przed tv ..i generalnei wszytsko ma gdzies dopieor jak mu nagadam to na nastepny dziecn sie russzy
Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hej
co az 5000????
damy rade??? damy rade
i co tam slychac???
Ogólnie niby już 7CS, ale tak naprawdę to chyba nie powinnam tak liczyć, bo te początkowe to jak strzelanie w totka było...Żyłam w błogiej nieświadomości, że jak mam dłuuuugie cykle, to pewnie i fazę lutealną mam długą... Oj ja głupia, oj ja głupia...
-
spadam kochane bo mam kupe prasowania obiad itp.wpadne w wolniejszej chwili albo bede lajkowac se z fona
bede o was caly czas myslala i wogole caly czas mysle co i u ktorej sie wydarzylo
milego dnia wszystkim i do popisania moze pozniej
pa papappapppappa
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość