Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:O takim ze tak wyglada wiekszosc kobiet....i to jest naturalne...a to co jest w gazetach i to co sie dzieciom wydaje ze powinny wygladac to jest jedna wielka bzdura i nieprawda...o to chodzi...i sie dzieci nienawidza od nastolatkow przez to....
. Ja się nie wstydzę swojego ciała, latam po domu w bieliźnie, chodzę na basen z dziećmi, jak mi które wlezie do łazienki jak biorę prysznic to nie robię z tego tragedii. Ale tłumaczyć dziecku na własnej piczy gdzie jest łechtaczka a gdzie wejście do pochwy nie zamierzam
.
dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Wiem, Asha - nie zrozum mnie źle
. Ja się nie wstydzę swojego ciała, latam po domu w bieliźnie, chodzę na basen z dziećmi, jak mi które wlezie do łazienki jak biorę prysznic to nie robię z tego tragedii. Ale tłumaczyć dziecku na własnej piczy gdzie jest łechtaczka a gdzie wejście do pochwy nie zamierzam
.
Nie o to mi chodzilo wcale hahahhaah -
Asha wrote:Toboe widze fazarogestronu sie zaczyna hahahahah
ale to jest przecież bardzo zdrowy objaw, skoro wali progesteron na mózg, to znaczy że jest wysoki, a to świetna informacja, bo o to nam chodzi żeby go dużo byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 09:48
Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Sorki laski
Muszę chatę ogarnąć i obiad zrobić a dziecię mi już sterczy nad kompem, bo tylko w weekendy może więc się ulituję nad nim
Buzia i do potemdotik, marnut, Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:ale to jest przecież bardzo zdrowy objaw, skoro wali progesteron na mózg, to znaczy że jest wysoki, a to świetna informacja, bo o to nam chodzi żeby go dużo było
.
dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:ehehehehe,
bo ten ciążowy jestczyli mamy nastepne dziecie
ehh chcialabym z Wami posiedziec tak tylko na forum..ale niestety ..musze sie wywizac troche ;P
teraz zrobilam im przerwe co by przewietrzyli lby
Redhotka.. czy ty aby nie uowulujes z:P a podpis Twoj jest genialny z Adminem
Marnut widze ze dzis dalas spokoj testom ..czekas do terminu ??trzymam dalej kciuki
Cwalinka..piekny skok
Mik jak tam.. mamnadzieje ze pechrzyk pieknie dojrzal i pekli ze bedzie surprise
Asha obydwie mamy jak zwykle piekne wykresymam nadzieje ze Twoj teninny nie jest tylko zalsuga lutki
ja i tak bede tzrymac kciuki
Ciezaroweczki jak tam sie czujecie
jesli kogos nie wpsomnialam przepraszam
moj maz wczoraj mnie oslabil..wiecie co zrobil.. zniosla sam naroznik z gory do salonu.. dwa.. posprzatal caly dom.. przeniosl dwa tapczany do drugiego pokoju... myslalam ze mu lebek ure bo ten naroznik ciezki i unas jest waska klatka.. a mial dzis ze szwagrem go znosic..moie cioleczku przeciez mogles sobie cos zrobic .. a ten nic ;/
ciesze sie ze wzial sie za sprzatanie imnie odciazyl..ale nie lubie jak tak "ryzykuje"
a dzis z rana to doslownie czulam juz ta kawe mocce z orlneu .. no doslownie wstalam i mowie musze ja miec
dotik, Asha, Redhotka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:ale to jest przecież bardzo zdrowy objaw, skoro wali progesteron na mózg, to znaczy że jest wysoki, a to świetna informacja, bo o to nam chodzi żeby go dużo było
Tak, tylko ja tak patrzysz co sie z toba dzieje to ci rece opadajai juz wcale sie nie cieszysz tak bardzo
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Zdecudowanie trudniej od kilku dni hahahhaah
?
AAA...Aniu, dziękuję że pytasz - tak, postanowiłam poczekać. Tym bardziej, że się wczoraj naczytałam o torbielach na jajnikach, które czasem potrafią dac pozytywny wynik testu i stwierdziłam, że jak po terminie @ krecha nie będzie ani ciut ciemniejsza (a powinna być, jeśli hcG faktycznie rośnie) to się przejdę na USG, żeby wykluczyć tą ewentualność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 10:01
Asha, Ania_84, Redhotka, dotik lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:No jak my wszystkie w podobnej fazie cyklu albo w ciąży, to co się dziwić
?
Juz sie boje jakbysmy wszystkie w ciazy byly hahahaha kazda o swoim bedzie pierdolic i jeszcze wkurwa miec hahahahAnia_84, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:No jak my wszystkie w podobnej fazie cyklu albo w ciąży, to co się dziwić
?
AAA...Aniu, dziękuję że pytasz - tak, postanowiłam poczekać. Tym bardziej, że się wczoraj naczytałam o torbielach na jajnikach, które czasem potrafią dac pozytywny wynik testu i stwierdziłam, że jak po terminie @ krecha nie będzie ani ciut ciemniejsza (a powinna być, jeśli hcG faktycznie rośnie) to się przejdę na USG, żeby wykluczyć tą ewentualność.
Jaki torbiel -
Asha wrote:Juz sie boje jakbysmy wszystkie w ciazy byly hahahaha kazda o swoim bedzie pierdolic i jeszcze wkurwa miec hahahah
Asha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość