Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:O to to to...i tak wie ze go nie slucham ahahhaahha
.
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Mój coś gadał, ale zajarzyłam dopiero, kiedy powiedział: "To chodź" "Gdzie?""No jak gdzie? Do łóżka!" "eeee???" okazało się, że o tym rozmawialiśmy
.
Hahahha....moj jak chce cos do mnie powiedziec to wstep robi juz teraz hahahhaah25staraczka25, Iza75, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Grafik mu zrob jak jeszcze nie kojarzy godzin swoich hahahah
Coś jak w kawale:
Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad,nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.
Nagle zrywa się :
- O matko boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!!
25staraczka25, Asha, Cwalinka, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ciężko będzie, jest na końcu listy rzeczy do ogarnięcia
Coś jak w kawale:
Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad,nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.
Nagle zrywa się :
- O matko boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!!
zajebisty
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny