Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Dziewczyny, ale te siki to przez psa, kota czy ciążę
? Nie pierdolcie, że któras jest w ciąży!!!
bo tik tak nasikał na Twój i Amelii test i myślicie że w ciąży jesteście!amelia04072006, marnut, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:tez mialam zajebisty bezowulacyjny pełne 64 dni chyba. do konca mialam nadzieje ze cos z tego bedzie . nigdy nie powiem nikomu w takiej sytuacji zeby czekal na owu bo to jest straszna meka
)
Pierwszy taki był 2CS (17.03.-22.05. czyli 67 dni), drugi 4CS (24.06.-28.08. czyli 66 dni). Oba zakończone dzięki Dupkowi...amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Magis wrote:Dziewczyny, jezeli chcecie mi dowalic, to prosze, jestcmi strasznie przykro, ale jesli tak ma byc to bedzie, tylko niecwiem dlaczego?
o co biega?
Asha, rybka, amelia04072006, dotik, Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Magis wrote:Dziewczyny, jezeli chcecie mi dowalic, to prosze, jestcmi strasznie przykro, ale jesli tak ma byc to bedzie, tylko niecwiem dlaczego?
nic z tych rzeczy. musisz po prostu wczuć się w panujący tu klimat i będzie dobrze. enjoy!Asha, rybka, Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Dodałam cykle wstecz... na 7 cykli starań (ten jest już 3 taki...
)
Pierwszy taki był 2CS (17.03.-22.05. czyli 67 dni), drugi 4CS (24.06.-28.08. czyli 66 dni). Oba zakończone dzięki Dupkowi...rybka, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość