Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Siemanko laski?
Hahahahaha...tylko tyle Wam powiem...Co tam słychać u Was, szybciutką relację poproszę ....Ty dotik jesteś zwolniona z relacji...już wiem że masz psa ze schroniska...naprawdę?????????????amelia04072006, dotik, rybka, Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:próbowałam nadrobic ale nie ogarniam hahaha
Iza75, rybka, dotik, Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Siemanko laski?
Hahahahaha...tylko tyle Wam powiem...Co tam słychać u Was, szybciutką relację poproszę ....Ty dotik jesteś zwolniona z relacji...już wiem że masz psa ze schroniska...naprawdę?????????????
Kochana przeczytaj 3/4 ostatnie strony, tego sie nie da strescic hahahahhahaahrybka, dotik, Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Hahahahaha...tylko tyle Wam powiem...Co tam słychać u Was, szybciutką relację poproszę ....Ty dotik jesteś zwolniona z relacji...już wiem że masz psa ze schroniska...naprawdę?????????????rybka, mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Siemanko laski?
Hahahahaha...tylko tyle Wam powiem...Co tam słychać u Was, szybciutką relację poproszę ....Ty dotik jesteś zwolniona z relacji...już wiem że masz psa ze schroniska...naprawdę?????????????amelia04072006, rybka, dotik, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Hahahahaha...tylko tyle Wam powiem...Co tam słychać u Was, szybciutką relację poproszę ....Ty dotik jesteś zwolniona z relacji...już wiem że masz psa ze schroniska...naprawdę?????????????
mik
hahahahaha. no to w sumie tyle, pies ze schroniska punktem wieczoruAsha, amelia04072006, mik82, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Kochana przeczytaj 3/4 ostatnie strony, tego sie nie da strescic hahahahhahaah
Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:nie! Ma rybę co myśli że jest kotem ze schroniska!
marnut, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość