Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Kochana przeczytaj 3/4 ostatnie strony, tego sie nie da strescic hahahahhahaah
ja to sobie chyba wszystko wydrukuje i na chandrę jak znalazł będzieAsha, rybka, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Iza75 wrote:hej kochana
nie da sie ogarnac...
dotik, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Oj to tak jak my hahahahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 20:16
rybka, dotik, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:noooo...Ciebie to jeszcze rozumiem bo Ty masz dużo progesteronu, ale że ja też nie ogarniam?
nasza nowa koleżanka Magis wnosi powiew świeżości i nowe spojrzenie na nasz wątek. została przyjęta ze wszelkimi honorami.Asha, rybka, mik82, marnut, Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
marnut wrote:Dziewczyny jeszcze raz tłumaczę: Ryba oddała Dotika do schroniska a ta wytłumaczyła im robią przekonujące "plum plum", że nie jest kotem tylko psem i ją puścili do domu. Alles klar?
Kaka rybagdzie ta ryba , ktora to
rybka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Dziewczyny jeszcze raz tłumaczę: Ryba oddała Dotika do schroniska a ta wytłumaczyła im robiąc przekonujące "plum plum", że nie jest kotem tylko psem i ją puścili do domu. Alles klar?
marnut, dotik, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:nasza nowa koleżanka Magis wnosi powiew świeżości i nowe spojrzenie na nasz wątek. została przyjęta ze wszelkimi honorami.
Asha, rybka, Iza75, Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny