Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeej
musiałam odstąpić trochę od kompa.. a co najlepsze wiadomości o naszej kochanej rybki nie wyświetlały mi się, dopiero gdy weszłam na wiad, zobaczyłam że napisała gdzie jest, a więc dotarłam..
Tylko nie wiem czy się tu odnajdę he he
dotik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehedotik wrote:ja może od razu rozwieje wątpliwości. tak, mam psa ze schroniska. i Amelka i Mamut są w ciąży!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
hehedotik wrote:ja może od razu rozwieje wątpliwości. tak, mam psa ze schroniska. i Amelka i Mamut są w ciąży!

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak fajnie bylo25staraczka25 wrote:Co tam ?? Jak wizyta udana ??

dzieciaczki cudne, a Hania taka malenka, 3 tygodnie ma, wszystko takie maciupkie, Jowitka tez zadowolona, wracalismy to powiediala ze fajnie tam bylo, a potem tatusiowi opowiadala ze miala Hanie na raczkach i ze matkie maciupkie raczki duzo mniejsze od niej, Adas 13 miesiecy bardzo spokojny chlopak, wzielam go na kolana to nawet nie pisal, i grzecznie siedzial. Upodobal sobie za to Jowi leginsy
bo ubrala sie w leginsy z wizerunkami KOTÓW i PSÓW
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to superCwalinka wrote:tak fajnie bylo

dzieciaczki cudne, a Hania taka malenka, 3 tygodnie ma, wszystko takie maciupkie, Jowitka tez zadowolona, wracalismy to powiediala ze fajnie tam bylo, a potem tatusiowi opowiadala ze miala Hanie na raczkach i ze matkie maciupkie raczki duzo mniejsze od niej, Adas 13 miesiecy bardzo spokojny chlopak, wzielam go na kolana to nawet nie pisal, i grzecznie siedzial. Upodobal sobie za to Jowi leginsy
bo ubrala sie w leginsy z wizerunkami KOTÓW i PSÓW 
hehe Jowitka pewnie by chciała w domu takiego bąbelka 
Dzieciaczki Cię lubią Cwalinka skoro nie miał nic przeciwko
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zoosiaa wrote:Heeej
musiałam odstąpić trochę od kompa.. a co najlepsze wiadomości o naszej kochanej rybki nie wyświetlały mi się, dopiero gdy weszłam na wiad, zobaczyłam że napisała gdzie jest, a więc dotarłam..
Tylko nie wiem czy się tu odnajdę he he
Witaj Zosia!
jeśli daleko Ci do normalności to trafiłaś idealnie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyojj chcialaby by, i czasem sie mnie pyta czemu inni maja rodzenstwo a ona nie, albo ze ona tez keidys miedzie starsza siostra25staraczka25 wrote:No to super
hehe Jowitka pewnie by chciała w domu takiego bąbelka 
Dzieciaczki Cię lubią Cwalinka skoro nie miał nic przeciwko

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny