Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeej
musiałam odstąpić trochę od kompa.. a co najlepsze wiadomości o naszej kochanej rybki nie wyświetlały mi się, dopiero gdy weszłam na wiad, zobaczyłam że napisała gdzie jest, a więc dotarłam..
Tylko nie wiem czy się tu odnajdę he he
dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:ja może od razu rozwieje wątpliwości. tak, mam psa ze schroniska. i Amelka i Mamut są w ciąży!
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:ja może od razu rozwieje wątpliwości. tak, mam psa ze schroniska. i Amelka i Mamut są w ciąży!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Co tam ?? Jak wizyta udana ??
dzieciaczki cudne, a Hania taka malenka, 3 tygodnie ma, wszystko takie maciupkie, Jowitka tez zadowolona, wracalismy to powiediala ze fajnie tam bylo, a potem tatusiowi opowiadala ze miala Hanie na raczkach i ze matkie maciupkie raczki duzo mniejsze od niej, Adas 13 miesiecy bardzo spokojny chlopak, wzielam go na kolana to nawet nie pisal, i grzecznie siedzial. Upodobal sobie za to Jowi leginsybo ubrala sie w leginsy z wizerunkami KOTÓW i PSÓW
25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:tak fajnie bylo
dzieciaczki cudne, a Hania taka malenka, 3 tygodnie ma, wszystko takie maciupkie, Jowitka tez zadowolona, wracalismy to powiediala ze fajnie tam bylo, a potem tatusiowi opowiadala ze miala Hanie na raczkach i ze matkie maciupkie raczki duzo mniejsze od niej, Adas 13 miesiecy bardzo spokojny chlopak, wzielam go na kolana to nawet nie pisal, i grzecznie siedzial. Upodobal sobie za to Jowi leginsybo ubrala sie w leginsy z wizerunkami KOTÓW i PSÓW
hehe Jowitka pewnie by chciała w domu takiego bąbelka
Dzieciaczki Cię lubią Cwalinka skoro nie miał nic przeciwkoCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zoosiaa wrote:Heeej
musiałam odstąpić trochę od kompa.. a co najlepsze wiadomości o naszej kochanej rybki nie wyświetlały mi się, dopiero gdy weszłam na wiad, zobaczyłam że napisała gdzie jest, a więc dotarłam..
Tylko nie wiem czy się tu odnajdę he he
Witaj Zosia!jeśli daleko Ci do normalności to trafiłaś idealnie
Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:No to super
hehe Jowitka pewnie by chciała w domu takiego bąbelka
Dzieciaczki Cię lubią Cwalinka skoro nie miał nic przeciwko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-