Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:hej dziewczynki
ja dopeior siadlam bom spalaprzyznaje sie bez bicia
pije kawke.. na 11 mam spotkanie wiec do 10:20 jestem z Wami
ja ostatnio odpadam wczesniej bo moj maz mnie odciaga od kompa
chyba mu testosteron zaczyna wskakiwac na poziom mega sexualny
co tam u Waswidzialam tylko jakas nowa dziewczyne i cos o schronisku jak dotik powtarzal kilka razy
Tak nowa magis czasem wpada napisać że jest i płaczęAnia_84, rybka, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo odnosie sie do wczoraj troszke jak pozwolicie
co do reaklcji na testy to ja spanikowalam a maż powiedzial TO FAJNIE
co do robotek recznych uwielbiam sie w tym bawic, ale z czasem ciezkawo
Magics moja idolka rownieszkurwa smialam sie w robocie dobrze ze chwilowo nikogo w pokoju nie bylo ale nie wiem czy mnie na korytarzu nie bylo slychac
Amelcia odpoczywaj ile mozesz
a ja niestety nie bzyknelamodplynelismy wczoraj oboje przed tv a potem przenieslismy swoje zwloki do sypialni :p
Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:o odnosie sie do wczoraj troszke jak pozwolicie
co do reaklcji na testy to ja spanikowalam a maż powiedzial TO FAJNIE
co do robotek recznych uwielbiam sie w tym bawic, ale z czasem ciezkawo
Magics moja idolka rownieszkurwa smialam sie w robocie dobrze ze chwilowo nikogo w pokoju nie bylo ale nie wiem czy mnie na korytarzu nie bylo slychac
Amelcia odpoczywaj ile mozesz
a ja niestety nie bzyknelamodplynelismy wczoraj oboje przed tv a potem przenieslismy swoje zwloki do sypialni :p
Znowu nie bzyknelastulam
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki ja spadam zle sie czuje mam rozwo...i do tego muli mnie na zoladku mam nadzieje ze to nie wirus
trzymajcie sie cieplutko..bede was se podczytywac zeby wiedziec kiedy kolezanka dojdzie ;-P milego dzionka i papapa
dotik lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Hej Aniu to chyba dobrze że mąż na chcicy
Tak nowa magis czasem wpada napisać że jest i płaczę
bo wczoaj sie zapytal mnie czy on daje mi wsparcie ..itp itd ..
wogole zaczal mi wysylac.. eski .. ze mnie kocha i take tma.. czego nie robil od jakiegos pol roku jak nie wiecej
noo ale..mze ma dzien dobroci dla zony przed swietami
a wogole wczoraj do niego dzownie czy przyjedzie po mnie a ten..nie przyjedz autobusem.. pytam sie ale dlaczego .. a ten ..aa nie wazne.. no wiec juz mnie troche podkurzylo .. okazalo sie ze pojechal do babci ... komus tam poskrecal meble,.. babci pomogl i ogolenie przywiozl 500 zl .. <wow> okazalo sie ze chcial mi zrobic niespodzianke
nie raz moj maz mnie zadziwie.....moze Asha miała racje ze gra go odrywala.. od codziennych zmartiwen i zrobil sobie taki resecik..
bo znowu widze jak ma mega duzo energii .. i wdze ze cos robi ..Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:no kurka wodna bzykanie nam ostatnio nie wychodzi
ale moze to lepiej bo sie spokojnie jajo zagniezdzi :p
-
rybka wrote:dziewczynki ja spadam zle sie czuje mam rozwo...i do tego muli mnie na zoladku mam nadzieje ze to nie wirus
trzymajcie sie cieplutko..bede was se podczytywac zeby wiedziec kiedy kolezanka dojdzie ;-P milego dzionka i papapa
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:dziewczynki ja spadam zle sie czuje mam rozwo...i do tego muli mnie na zoladku mam nadzieje ze to nie wirus
-
Asha mam nadzieje ze cwikla nie byla taka ostra jak ja kiedys zrobilam.. przesadzilam z chrzanem
i nie moglam jej zjesc
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:hej dziewczynki
ja dopeior siadlam bom spalaprzyznaje sie bez bicia
pije kawke.. na 11 mam spotkanie wiec do 10:20 jestem z Wami
ja ostatnio odpadam wczesniej bo moj maz mnie odciaga od kompa
chyba mu testosteron zaczyna wskakiwac na poziom mega sexualny
co tam u Waswidzialam tylko jakas nowa dziewczyne i cos o schronisku jak dotik powtarzal kilka razy
Cześć!pies ze schroniska jest puentą wczorajszego wieczoru
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Cześć!
pies ze schroniska jest puentą wczorajszego wieczoru
-
rybka wrote:dziewczynki ja spadam zle sie czuje mam rozwo...i do tego muli mnie na zoladku mam nadzieje ze to nie wirus
nie lubię oczywiście. to się nie rozłóż tylko :*Cwalinka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.