Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:kochanie tylko ostroznie z tym, zebys sobie nie zaszkodzila
No przeciez wiem kochana...to pol proszla przez kilka miesiecu mniej sie bierze pod warunkiem ze nic sie nie dzieje, jak cos to wracam do normalnej dawki25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No przeciez wiem kochana...to pol proszla przez kilka miesiecu mniej sie bierze pod warunkiem ze nic sie nie dzieje, jak cos to wracam do normalnej dawki
25staraczka25, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:U ciebie tez leje?
teraz coś się przejaśnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO ja pierdolę, nie było mnie przez 2h i 10 str do nadrobienia. Ja nie wiem jak wyrobię w limicie 2h dziennie
.
Jak widać detox idzie mi kiepsko.
Zosia - witaj! Współczuję takich przejść i popieram dziewczyny - bez znachora, za to z mądrym lekarzem. I badaniami.
Asha - wiesz co robisz, dziewczyno, w każdym razie znasz się na tym lepiej niż lekarze w UK, ale uważaj na siebie!
Ania84 - tulam, nowy cykl nowe możliwości! Nie bój nic, po IVF dostaniesz takie leki, że przez 9 m-cy @ nie zobaczysz.
A ja zostałam poinformowana, że jestem sławna.
Komentarz OF do mojego wykresu w wolnym tłumaczeniu brzmi: jeśli tak beznadziejnemu przypadkowi w tak niesprzyjających warunkach się udało - uda się i Wam!
https://www.facebook.com/Ovufriendpl?fref=ts
Cwalinka, dotik, Asha, 25staraczka25, zoosiaa, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:A ja zostałam poinformowana, że jestem sławna
.
Komentarz OF do mojego wykresu w wolnym tłumaczeniu brzmi: jeśli tak beznadziejnemu przypadkowi w tak niesprzyjających warunkach się udało - uda się i Wam!
https://www.facebook.com/Ovufriendpl?fref=ts
whaaaat?Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny