Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Dzień doberek
Ashku będę trzymać kciuki z całych sił
Amelia współczuję tych dolegliwości ale może trzeba by z ginem pogadać...może jak to wzdęcia to rozkurczowa nospa tu nie jest potrzebna
Staraczka tulam z powodu siostry
Buźka wszystkim pozostałym
Co u ciebie kochana -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej Miki
Co u Ciebie ?? :*
Lepiej piszcie co u Wasamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:kupilam sobie espumisan ale boje sie ze tych lekow jest za duzo
jem potrawy po ktorych zawsze mnie przeczyściło i nic, musze myslec co robic a z tym ciezko -
nick nieaktualnymik82 wrote:u mnie bez zmian...wkurwa mam wszechobecnego ale to normalne u mnie przed plusem a po plusie to już w ogóle
Lepiej piszcie co u Was
u nas nie lepiej ja sobie humor poprawiam lampką winaAsha mnie namowila
Asha, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Dzień doberek
Amelia współczuję tych dolegliwości ale może trzeba by z ginem pogadać...może jak to wzdęcia to rozkurczowa nospa tu nie jest potrzebna
Buźka wszystkim pozostałymmik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:
u nas nie lepiej ja sobie humor poprawiam lampką winaAsha mnie namowila
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:kupilam sobie espumisan ale boje sie ze tych lekow jest za duzo
jem potrawy po ktorych zawsze mnie przeczyściło i nic, musze myslec co robic a z tym ciezkoCwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dzień doberek
Buźka wszystkim pozostałym
ten moj gin jakis takijak jest problem inny niz ginekologiczny to kaze mi isc do specjalisty od problemu wiec chyba musze sprobowac sama a jesli nie pomoze to pojade go pobic
25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny