Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Nospę możesz, czy nie możesz? Czy bierzesz a nie pomaga
?
Sorry, refleks szachisty.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:nie wiem czy moge bo zapomnialam sie spytac. laski biora wiec tez biore. nospa troche pomaga ale podejrzewam ze wina moze tez lezec po stronie jelit i wzdec. nie wiem bo nie mialam ich w pierwszej ciazy. kurna nigdy ich nie mialam
Cwalinka, Redhotka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:każda ciąża inna ... może też tak być to wszystko może być nie ma co gdybać jak Cię coś nie pokoi to idź do lekarza wcześniej albo chociaż zadzwon do niego
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie wiem czy moge bo zapomnialam sie spytac. laski biora wiec tez biore. nospa troche pomaga ale podejrzewam ze wina moze tez lezec po stronie jelit i wzdec. nie wiem bo nie mialam ich w pierwszej ciazy. kurna nigdy ich nie mialam
No to sliwki i te sprawy to napewno ma wplywamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Amelka a TSH sprawdzalas?
Asha mocno trzymam kciuki zeby to ich rozjebalo a nie ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:kiedy byla u gina mowie ze mam zawroty glowy a on do mnie ze to w ciazy jest objaw nieprawidlowy wiec zaczelam sie zastanawiac co to. i mam takie zamulenie ze dopiero w sobote w padlam na to ze ja wieczne zmeczenie, problem z wyjsciem z luzka i zawroty glowy mam zawsze kiedy walnie mi tsh. podnioslam dawke i w przyszlym tygodniu lub za dwa ztobie badanie. wczesniej nie ma sensu
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Tam nie ma tak...tam idziesz...spotkanie...wychodzisz i juz wkurwa masz i po spotkaniu
25staraczka25, Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Ashku będę trzymać kciuki z całych sił
Amelia współczuję tych dolegliwości ale może trzeba by z ginem pogadać...może jak to wzdęcia to rozkurczowa nospa tu nie jest potrzebna
Staraczka tulam z powodu siostry
Buźka wszystkim pozostałym25staraczka25, Asha, Redhotka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale juz w parcy. jakby ci sie pacjent spóźnił lub musisz na przymusowe naglace parcie na pecherz sie udac to nie zapomnij wziac ze soba telefon
Ale w trakcie to jeszcze nic nie bede wiedziec, zobaczymy25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:a może już się umow na wizytę niech sprawdzi wszystko ... a i może coś doradzi jakiś magnez czy coś dodatkowo ... wiesz co nie mądrze się przepraszam ale wiem że u szwagierki tak było męczyła się męczyła a głupi magnez jej dal ulgę
magnez znow biore od dzisiajprzestalam w piatek
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Dzień doberek
Amelia współczuję tych dolegliwości ale może trzeba by z ginem pogadać...może jak to wzdęcia to rozkurczowa nospa tu nie jest potrzebna
Buźka wszystkim pozostałymmik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Dzień doberek
Buźka wszystkim pozostałym
Co u Ciebie ?? :*mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny