Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Tylko mnie nie bedzie caly dzien bo w robocie bede i kwilke z rana ...dlatego teraz mowie
.
Asha, 25staraczka25, Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Mus walnąć jakiś akryl na paznokcie, dziewczyny, bo je poobgryzamy do krwi zanim się wszystkiego dowiemy jutro
.
Postaram sie wam szybkie info ze szpitala wrzucic chyba ze mnie rozjebie do konca i tel rozwaleamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no
w nocy boli, w dzien boli, biore neospe i troche odpusci . czekam do konca tugodnia i jesli nie odpuści to umawiam sie do gina. ale nie wiem, co on moze zrobic wiecej ?
Ale moze to poprostu kacica sie rozciagaamelia04072006, Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:no
w nocy boli, w dzien boli, biore neospe i troche odpusci . czekam do konca tugodnia i jesli nie odpuści to umawiam sie do gina. ale nie wiem, co on moze zrobic wiecej ?Cwalinka, Redhotka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:dlatego nie panikuje bo mam niski prog bolu. nie plamie, wiec na razie bede czekac
Oby to bylo to, moze fasol dy albo macica mala i sie cholera nie miesciWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 19:30
Redhotka lubi tę wiadomość