Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jutro ci powinno owu wyznaczyc, najpozniej pojutrze
no myślę że jak coś to pojutrze o ile w ogóle wyznaczy bo mam przeczucie że gówno wyjdzie z tego cyklu
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Poszłaś sobie wykresy pooglądać?
no myślę że jak coś to pojutrze o ile w ogóle wyznaczy bo mam przeczucie że gówno wyjdzie z tego cyklu
Asha, mik82, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam, skarbnica wiedzy, a wywiad medyczny lepszy przeprowadzacie, niż w nie jednym gabinecie lekarskim...
Ja na chwilę muszę zniknąć, i tak nie piszę, bo się nie znam, więc wtedy nie zabieram głosu. Postaram się zajrzeć jeszcze przed spaniem...
Amelia - słuchaj się dziewczyn, im dobrze z oczu patrzy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:00
25staraczka25, mik82, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no i właśnie dlatego że luty z córą nie brałaś to nie miałaś takich dolegliwości w pierwszej ciąży. Ja z Mikołajem też nie brałam i było ok, w drugiej ciąży brałam lutę i przeżywałam ten sam koszmar co Ty teraz...4 miesiąc ciąży i masz hemoroidy jak nie zareagujesz teraz szybko
hemoroidy
nie no . kurwa
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Powiem Wam, skarbnica wiedzy, a wywiad medyczny lepszy przeprowadzacie, niż w nie jednym gabinecie lekarskim...
Ja na chwilę muszę zniknąć, i tak nie piszę, bo się nie znam, więc wtedy nie zabieram głosu. Postaram się zajrzeć jeszcze przed spaniem...
Amelia - słuchaj się dziewczyn, im dobrze z oczu patrzy!
po przednia morda byla superWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:01
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny