Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Staram się nie zwariować
. Właśnie ogarnęłam chałupę, bo dzieciaki rozwlekły i rozszarpały papier toaletowy
.
juz niebede sie smiac
Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:skad one takie pomysly biora
glebokie wdechy pamietaj. Późno się położyłam, wcześnie wstałam a syn ząbkuje, więc jeszcze w nocy wstaję utulić go w żalu
.
A złośliwe i diabelskie pomysły moich dzieci to pewnie genetyczny spadek po teściowej, bo co złego to nie ja!
rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Obawiam się, że jak tak głęboko pooddycham, to usnę
. Późno się położyłam, wcześnie wstałam a syn ząbkuje, więc jeszcze w nocy wstaję utulić go w żalu
.
A złośliwe i diabelskie pomysły moich dzieci to pewnie genetyczny spadek po teściowej, bo co złego to nie ja!
wspolczuje nockimarnut, rybka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Obawiam się, że jak tak głęboko pooddycham, to usnę
. Późno się położyłam, wcześnie wstałam a syn ząbkuje, więc jeszcze w nocy wstaję utulić go w żalu
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Spoko, nie pierwsza i nie ostatnia
.
Was wszystkie też to niedługo czeka.
bo caly czas do mlodej wstaje
a zabkowanie cale szczescie przechodzila superrybka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a moze jakas masc na dziasla dla synka?? hihhhahha pewnie maja charakterek po tesciowej
. Tak ciężko ząbkują moje dzieci, szczególnie przy trzonowych i kłach. Także maść jak najbardziej, ale sama - to jakby zapalenie płuc starać się leczyć witaminą C
.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Maści, leki przeciwbólowe, a ostatnio lekarz przepisał Hydroxyzynę (córa miała Differgan), bo syn nie spał w ogóle w nocy, całe doby płakał i się na nogach słaniał
. Tak ciężko ząbkują moje dzieci, szczególnie przy trzonowych i kłach. Także maść jak najbardziej, ale sama - to jakby zapalenie płuc starać się leczyć witaminą C
.
-
marnut wrote:Maści, leki przeciwbólowe, a ostatnio lekarz przepisał Hydroxyzynę (córa miała Differgan), bo syn nie spał w ogóle w nocy, całe doby płakał i się na nogach słaniał
.
ale trza wierzyc ze zabek zaraz wyjdzie i bedzie dobrze :-*
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no to faktycznie nieciekawie
. Moje diablątka są zdrowe, rozgarnięte, nie straszą wyglądem, a że stwarzają takie czy inne kłopoty - no sprawiają, taki rodzicielski los
.
rybka, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość