Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hihhahh hiii sorrki ze sie smieje ale przypomnialam sobie jak mi moj kotek dorwal papier i cala rolke se rozszarpalmarnut wrote:Staram się nie zwariować
. Właśnie ogarnęłam chałupę, bo dzieciaki rozwlekły i rozszarpały papier toaletowy
.
juz niebede sie smiac
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObawiam się, że jak tak głęboko pooddycham, to usnęCwalinka wrote:skad one takie pomysly biora

glebokie wdechy pamietaj
. Późno się położyłam, wcześnie wstałam a syn ząbkuje, więc jeszcze w nocy wstaję utulić go w żalu
.
A złośliwe i diabelskie pomysły moich dzieci to pewnie genetyczny spadek po teściowej, bo co złego to nie ja
!
rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno oczywiscie ze nie po mamusimarnut wrote:Obawiam się, że jak tak głęboko pooddycham, to usnę
. Późno się położyłam, wcześnie wstałam a syn ząbkuje, więc jeszcze w nocy wstaję utulić go w żalu
.
A złośliwe i diabelskie pomysły moich dzieci to pewnie genetyczny spadek po teściowej, bo co złego to nie ja
!
wspolczuje nocki
nick nieaktualny, rybka lubią tę wiadomość
-
a moze jakas masc na dziasla dla synka?? hihhhahha pewnie maja charakterek po tesciowejmarnut wrote:Obawiam się, że jak tak głęboko pooddycham, to usnę
.
!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyspoko spoko ja jeszcze nire wyroslam ze wstawania w nocymarnut wrote:Spoko, nie pierwsza i nie ostatnia
.
Was wszystkie też to niedługo czeka
.
bo caly czas do mlodej wstaje
a zabkowanie cale szczescie przechodzila super
rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaści, leki przeciwbólowe, a ostatnio lekarz przepisał Hydroxyzynę (córa miała Differgan), bo syn nie spał w ogóle w nocy, całe doby płakał i się na nogach słaniałrybka wrote:a moze jakas masc na dziasla dla synka?? hihhhahha pewnie maja charakterek po tesciowej

. Tak ciężko ząbkują moje dzieci, szczególnie przy trzonowych i kłach. Także maść jak najbardziej, ale sama - to jakby zapalenie płuc starać się leczyć witaminą C
.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to faktycznie nieciekawiemarnut wrote:Maści, leki przeciwbólowe, a ostatnio lekarz przepisał Hydroxyzynę (córa miała Differgan), bo syn nie spał w ogóle w nocy, całe doby płakał i się na nogach słaniał
. Tak ciężko ząbkują moje dzieci, szczególnie przy trzonowych i kłach. Także maść jak najbardziej, ale sama - to jakby zapalenie płuc starać się leczyć witaminą C
.
-
ja bede niebawem znikac trza dom ogarnac i wymyslec obiad juz mam dosc tego ciaglego wymyslania co dzis na obiad
meczy mnie to bo jak jeden cos zje drugi mowi bllleeee kuzwa niech se sami gotuja
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
wspolczuje ...marnut wrote:Maści, leki przeciwbólowe, a ostatnio lekarz przepisał Hydroxyzynę (córa miała Differgan), bo syn nie spał w ogóle w nocy, całe doby płakał i się na nogach słaniał
.
ale trza wierzyc ze zabek zaraz wyjdzie i bedzie dobrze :-*
-
nick nieaktualnyNie, ale są gorsze tragedie i tak staram się na to patrzećCwalinka wrote:no to faktycznie nieciekawie

. Moje diablątka są zdrowe, rozgarnięte, nie straszą wyglądem, a że stwarzają takie czy inne kłopoty - no sprawiają, taki rodzicielski los
.
rybka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość