X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Musze sie zbierac zaraz wychodze, do pozniej ;-)
    trzymaj sie tam cieplutko <3

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ale mnie wyczulas :D
    Nie bój nic, Ciebie też wszyscy kochają ;).

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie bój nic, Ciebie też wszyscy kochają ;).
    hihi :P mnie sie nie da nie kochac :D

rybka, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co ty tam porabiasz Maniek?

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a co ty tam porabiasz Maniek?
    Staram się nie zwariować :(. Właśnie ogarnęłam chałupę, bo dzieciaki rozwlekły i rozszarpały papier toaletowy :/.

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Staram się nie zwariować :(. Właśnie ogarnęłam chałupę, bo dzieciaki rozwlekły i rozszarpały papier toaletowy :/.
    skad one takie pomysly biora :D
    glebokie wdechy pamietaj

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    hihhahh hiii sorrki ze sie smieje ale przypomnialam sobie jak mi moj kotek dorwal papier i cala rolke se rozszarpal :-P juz niebede sie smiac :-)

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze snidanie drugie glutkowi zapodac a potem spacer...buziaki na razie paa

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    milego spacerku

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    pa milego spaceru i milego dnia wam <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    skad one takie pomysly biora :D
    glebokie wdechy pamietaj
    Obawiam się, że jak tak głęboko pooddycham, to usnę ;). Późno się położyłam, wcześnie wstałam a syn ząbkuje, więc jeszcze w nocy wstaję utulić go w żalu :(.

A złośliwe i diabelskie pomysły moich dzieci to pewnie genetyczny spadek po teściowej, bo co złego to nie ja ;)!

rybka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Obawiam się, że jak tak głęboko pooddycham, to usnę ;). Późno się położyłam, wcześnie wstałam a syn ząbkuje, więc jeszcze w nocy wstaję utulić go w żalu :(.

A złośliwe i diabelskie pomysły moich dzieci to pewnie genetyczny spadek po teściowej, bo co złego to nie ja ;)!
    no oczywiscie ze nie po mamusi :D

wspolczuje nocki <3

marnut, rybka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

a moze jakas masc na dziasla dla synka?? hihhhahha pewnie maja charakterek po tesciowej :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    wspolczuje nocki <3
    Spoko, nie pierwsza i nie ostatnia ;).
    Was wszystkie też to niedługo czeka :D.

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Spoko, nie pierwsza i nie ostatnia ;).
    Was wszystkie też to niedługo czeka :D.
    spoko spoko ja jeszcze nire wyroslam ze wstawania w nocy :P bo caly czas do mlodej wstaje

a zabkowanie cale szczescie przechodzila super

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a moze jakas masc na dziasla dla synka?? hihhhahha pewnie maja charakterek po tesciowej :-)
    Maści, leki przeciwbólowe, a ostatnio lekarz przepisał Hydroxyzynę (córa miała Differgan), bo syn nie spał w ogóle w nocy, całe doby płakał i się na nogach słaniał :/. Tak ciężko ząbkują moje dzieci, szczególnie przy trzonowych i kłach. Także maść jak najbardziej, ale sama - to jakby zapalenie płuc starać się leczyć witaminą C :).

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Maści, leki przeciwbólowe, a ostatnio lekarz przepisał Hydroxyzynę (córa miała Differgan), bo syn nie spał w ogóle w nocy, całe doby płakał i się na nogach słaniał :/. Tak ciężko ząbkują moje dzieci, szczególnie przy trzonowych i kłach. Także maść jak najbardziej, ale sama - to jakby zapalenie płuc starać się leczyć witaminą C :).
    no to faktycznie nieciekawie :/

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bede niebawem znikac trza dom ogarnac i wymyslec obiad juz mam dosc tego ciaglego wymyslania co dzis na obiad :-\ meczy mnie to bo jak jeden cos zje drugi mowi bllleeee kuzwa niech se sami gotuja :-P

marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    wspolczuje ...:-( <3 ale trza wierzyc ze zabek zaraz wyjdzie i bedzie dobrze :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no to faktycznie nieciekawie :/
    Nie, ale są gorsze tragedie i tak staram się na to patrzeć :). Moje diablątka są zdrowe, rozgarnięte, nie straszą wyglądem, a że stwarzają takie czy inne kłopoty - no sprawiają, taki rodzicielski los ;).

rybka, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

‹‹ 3167 3168 3169 3170 3171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ