Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Hahahahaha! Siedzę na Allegro i szukam jakichś ćwiczeń dla ciężarnych
. Kurde, ciężko mi z Sindi
. Od owu się męczyłam bardzo, ale jechałam, bo trzeba. Teraz chyba bez wyrzutów sumienia się przerzucę na coś lżejszego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Po co ci to dajże spokój
. Już i tak mi zostało tu i ówdzie po ciążach
.
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ja bym chętnie dała spokój, ale i ja się lepiej czuję jak jestem rozćwiczona (strasznie mnie plecy, barki i szyja bolą jak nie ćwiczę) i nie chcę wyglądać jak przeciętna Angielka
. Już i tak mi zostało tu i ówdzie po ciążach
.
jak dzieciaczki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdrowe
.
A ja się uśmiałam - nie wiem, czy to tylko mój komp tak działa, ale jak wpisałam na Allegro "ćwiczenia dla ciężarnych" to wyskoczyły mi filmy o tytułach "NINJA", "SELEKCJA" i "NA TROPIE ZŁA". Chyba aż tak rozćwiczona nie jestem, żeby próbować takich hardcorowych wygibasów
.
A jak tam u Ciebie Staraczka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Zdrowe
.
A ja się uśmiałam - nie wiem, czy to tylko mój komp tak działa, ale jak wpisałam na Allegro "ćwiczenia dla ciężarnych" to wyskoczyły mi filmy o tytułach "NINJA", "SELEKCJA" i "NA TROPIE ZŁA". Chyba aż tak rozćwiczona nie jestem, żeby próbować takich hardcorowych wygibasów
.
A jak tam u Ciebie Staraczka?jak nie dilda i inne gadżety ci wyskakują to teraz to
U mnie dobrze bez zmian naraziemarnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny