X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    niee. nie spieszy ci się, widzę... 1 miesięcy 2 dni :D
    Dobrze widzisz. Dlatego pytałam. Nie chciałam takiego typowo ciążowego suwaka.

dotik lubi tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Też w to wierzę :-) dziękuję :-)
    za co :O ?
    nie bede pisac zebys sie nie denerowala bo emocje sa zawsze jesli ktos bliski zachoruje :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• dotik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dobrze widzisz. Dlatego pytałam. Nie chciałam takiego typowo ciążowego suwaka.

aaa, ale czemu że się nie spieszy? byś już chciała? :P

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    :-) po takim czasie można ;-)
    oj taaak :)

25staraczka25 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    za co :O ?
    nie bede pisac zebys sie nie denerowala bo emocje sa zawsze jesli ktos bliski zachoruje :(
    Za słówko że będzie dobrze :-) wiem no wczoraj byłam zdesperowana , dzisiaj już lepiej przez to że bezpośrednio z nią gadałam . :-)

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    aaa, ale czemu że się nie spieszy? byś już chciała? :P
    Pewno, przecież nie ciąża jest celem a dziecko :). Ale ja z natury z tych mniej cierpliwych ;).

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak...

Pomijajac ze sie spoznil 40 minut :-/.... Iui nam nie adza bo starego wyniki sie nie nadaja i tutaj juz malo kiedy wogole iui robia :-/....potem sie zaczela gadka o ivf....no to mowie do goscia ze u mnie to z ivf to tak srednio bo epilepsja itd...no to on mowi ze to zazwyczaj nie ma problemu z tym :-/.... No to ja mu na to ze to bylo konsultowane i wkasnie jest problem :-D ....i jak mam cos robic to sie musze czuc bezpieczna a nie tak sie kurwa rzucic i sie gapic co sie stanie :-D no to koles na to ze rozumie :-D i sie pytam czy mozna by specjaliste od epilepsji wciagnac w ten caly cyrk :-D on na to ze nie ma problemu zaraz list wypisze itd :-D no to pytam sie ile teoretycznie zakladajac ze sie godzimy na ivf dzisiaj by to zajelo....no to on mi ze 6 mieszkow....no to ja mysle...kurwa w chuj czasu i jak ja mam czekac zanim on mi kogos znajdzie i oddzwoni albo odpisze a potem jeszcze ja mam ich scigac i im mowic ze sie zastanowilismy to bez sensu jest przeciez...wiec mowie do mojego....to moze sie zgodzmy teraz jakby co to sie odwola ale juz proces bedzie szedl i cos sie bedzie dzialo bo tak to bez sensu jest przeciez....no i stary przytaknal w pol przytomny hahahah i sie zgodzilismy na ivf , ale....zanim sie cokolwiek zacznie mus z ta od epilepsji sie skontaktowac i wogole ...no i tak do konca to nie jestesmy jeszcze pewnie, ale szczerze mowiac myslelismy ze bedzie gorzej....poszlismy tam z zerowym oczekiwaniem i moze dlatego w miare jestesmy zadowoleni ;-).... Najlepsze z tego wszystkiego i to chyba przewazylo o mojej decyzji jest to ze to ivf nie bedzie tutaj tylko w Exeter albo Plymouth wiec odrazu nabralismy oboje optymizmu ze moze wyjdzie :-D

To chyba tyle tak z grubsza hahahaah

marnut, 25staraczka25, Iza75, amelia04072006, Ania_84, mik82, rybka, Cwalinka, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    A dla mnie to pierwszy raz :/.
    pewno bedzie takich imprez troche wiec trza sie przyzwyczajac :)

juz sa wszystkie w ciazy wiec teraz beda juz tylko same dobre wiadomosci :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Pewno, przecież nie ciąża jest celem a dziecko :). Ale ja z natury z tych mniej cierpliwych ;).
    Nie wierze że przy dwójce urwisów wciąż nie masz cierpliwości :-P

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym nic jeszcze nie jadlam , zaraz ide schabowe robic :-/

marnut, 25staraczka25, amelia04072006, rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha - uffff <3
    Szczęśliwi jesteście czy jeszcze w szoku i emocje przyjdą później?

Ile będziesz musiała czekać na konsultacje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 18:27

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Asiu w końcu jakieś dobre wiadomości widzisz tak mocno kciuki trzymałyśmy że nie mogło być inaczej!!!!! <3 jeśli ty się cieszysz to ja również <3 super!!! :-)

amelia04072006, Iza75, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Poza tym nic jeszcze nie jadlam , zaraz ide schabowe robic :-/
    :-D :-D

marnut, rybka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Asha - uffff <3
    Zadowoleni jesteście czy jeszcze w szoku i emocje przyjdą później?

Wiesz co, chyba zadowoleni bo wkoncu cos sie dzieje, mozliwe ze wogole nie dojdzie do tego ivf ze zrezygnujemy, ze uznam ze to zbyt niebezpieczne, nie wiem, ale przynajmniej w miejscu nie stoimy

marnut, 25staraczka25, amelia04072006, Iza75, Ania_84, mik82, rybka, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Nie wierze że przy dwójce urwisów wciąż nie masz cierpliwości :-P
    Mam. Na wyczerpaniu :D.

25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Wiesz co, chyba zadowoleni bo wkoncu cos sie dzieje, mozliwe ze wogole nie dojdzie do tego ivf ze zrezygnujemy, ze uznam ze to zbyt niebezpieczne, nie wiem, ale przynajmniej w miejscu nie stoimy
    To jest najważniejsze że coś się dzieje :-) :-) taka mała ulga że może być lepiej <3

Asha, marnut, Iza75, rybka lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No to tak...

Pomijajac ze sie spoznil 40 minut :-/.... Iui nam nie adza bo starego wyniki sie nie nadaja i tutaj juz malo kiedy wogole iui robia :-/....potem sie zaczela gadka o ivf....no to mowie do goscia ze u mnie to z ivf to tak srednio bo epilepsja itd...no to on mowi ze to zazwyczaj nie ma problemu z tym :-/.... No to ja mu na to ze to bylo konsultowane i wkasnie jest problem :-D ....i jak mam cos robic to sie musze czuc bezpieczna a nie tak sie kurwa rzucic i sie gapic co sie stanie :-D no to koles na to ze rozumie :-D i sie pytam czy mozna by specjaliste od epilepsji wciagnac w ten caly cyrk :-D on na to ze nie ma problemu zaraz list wypisze itd :-D no to pytam sie ile teoretycznie zakladajac ze sie godzimy na ivf dzisiaj by to zajelo....no to on mi ze 6 mieszkow....no to ja mysle...kurwa w chuj czasu i jak ja mam czekac zanim on mi kogos znajdzie i oddzwoni albo odpisze a potem jeszcze ja mam ich scigac i im mowic ze sie zastanowilismy to bez sensu jest przeciez...wiec mowie do mojego....to moze sie zgodzmy teraz jakby co to sie odwola ale juz proces bedzie szedl i cos sie bedzie dzialo bo tak to bez sensu jest przeciez....no i stary przytaknal w pol przytomny hahahah i sie zgodzilismy na ivf , ale....zanim sie cokolwiek zacznie mus z ta od epilepsji sie skontaktowac i wogole ...no i tak do konca to nie jestesmy jeszcze pewnie, ale szczerze mowiac myslelismy ze bedzie gorzej....poszlismy tam z zerowym oczekiwaniem i moze dlatego w miare jestesmy zadowoleni ;-).... Najlepsze z tego wszystkiego i to chyba przewazylo o mojej decyzji jest to ze to ivf nie bedzie tutaj tylko w Exeter albo Plymouth wiec odrazu nabralismy oboje optymizmu ze moze wyjdzie :-D

ze tak powiem ja mysle ze bardzo dobrze ze powiedzialas o epi i ze ich uswiadomilas ze wiesz jakie jest zagrozenie tym sposobem bedziesz musiala byc rowniez pod opieka neurologa

po drugie dobrze ze sie zgodziliscie teraz bo faktycznie czekaliscie juz dlugo wiec nie ma sensu przedluzac

po trzecie ciesze sie ze sie cieszysz

a po czwarte mysle ze zabieg nie bedzie juz konieczny :)

hej asha :) <3

Asha, 25staraczka25, marnut, Iza75, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Na pewno więcej info dostaniesz na konsultacjach, mam nadzieję, że ze specjalistą z prawdziwego zdarzenia :D! Ile mus czekać?

Iza75 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No to tak...

kochana z grubsza calkiem niezle to brzmi :-)
    i aż zaskoczona jestem ich podejściem :-D...prawie ludzkim hahah

25staraczka25, marnut, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ze tak powiem ja mysle ze bardzo dobrze ze powiedzialas o epi i ze ich uswiadomilas ze wiesz jakie jest zagrozenie tym sposobem bedziesz musiala byc rowniez pod opieka neurologa

po drugie dobrze ze sie zgodziliscie teraz bo faktycznie czekaliscie juz dlugo wiec nie ma sensu przedluzac

po trzecie ciesze sie ze sie cieszysz

a po czwarte mysle ze zabieg nie bedzie juz konieczny :)

hej asha :) <3

Hey slonce :-)
    Oj pewnie bedzie :-/
    <3

amelia04072006 lubi tę wiadomość

‹‹ 3179 3180 3181 3182 3183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ