Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:juz mi uszami wychodza
jeszcze 4 tygodnie i moze zejde z lutyamelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
ja jestem ale zaraz zmykam ...hej mikus
zmykam bo dopiero wjechalam do domu a trza duzo rzeczy zrobic..cwalinko mialam podpaski ale niewiem jaki bedzie ten cykl nieraz leci bardzo malo nieraz bardzo mocno zawsze wole byc zabezpieczona pod tym wzgledem
Cwalinka, mik82, amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Mowi ze lepiej bo do lekarza nie chce isc
nie jest zadowolona
ale po informacjach ktore ze szkoly przynosi i po tym jak czesto pamieta o tym co trzeba do szkoly za niesc lub z czego sie przygotowac widac ze bardziej sie przyklada do obowiazkow wiec albo dotarlo do niej ze tak trzeba albo zauwazyla roznice w tym jak sie czuje kiedy nie jest przygotowana i jak sie czuje kiedy i umie wszystko i ma ze soba to co mieli przyniesc do szkoly. oby to drugie - poprawi sie troche jej samopoczucieCwalinka, Asha, mik82, rybka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to fakt
nie jest zadowolona
ale po informacjach ktore ze szkoly przynosi i po tym jak czesto pamieta o tym co trzeba do szkoly za niesc lub z czego sie przygotowac widac ze bardziej sie przyklada do obowiazkow wiec albo dotarlo do niej ze tak trzeba albo zauwazyla roznice w tym jak sie czuje kiedy nie jest przygotowana i jak sie czuje kiedy i umie wszystko i ma ze soba to co mieli przyniesc do szkoly. oby to drugie - poprawi sie troche jej samopoczucie
A moze jej pokazalas ze jak nie bedzie sie uczyc to bedziesz ja prowadzac tu i tam a ze jej sie nie podoba to sie wziela do roboty zeby ci pokazac ze nie musisz....czyli tak czy tak da sie...tylko do dupy jej sie trzeba dobrac hahahahahCwalinka, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ta . tylko 4 i koniec pierwszego trymestru
mam nadzieje ze przestanie mi sie tak spac chciecamelia04072006 lubi tę wiadomość