Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Wlasnie...bylas na klopie? Konkrety prosze hahahahah
nazarlam sie sliwek suszonych i na drugi dzien myslalam ze nie zdarzę tak mnie pogoniło i poszlo supera ale mialam tak naprezone jelita ze myslalam ze po puszcze z bolu tak mnie zaczely bolec wiec juz nie wiem co lepsze.
teraz tylko lata mi jelitach
kurde w zyciu bym nie pomyslala ze o sraniu i jelitach bede gadacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:06
Asha, mik82, Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no wiec tak. jedego dnia bylam i spisalam sie
nazarlam sie sliwek suszonych i na drugi dzien myslalam ze nie zdarzę tak mnie pogoniło i poszlo supera ale mialam tak naprezone jelita ze myslalam ze popuszcze z bolu tak mnie zaczely bolec wiec juz nie wiem co lepsze.
kurde w zyciu bym nie pomyslala ze o sraniu i jelitach bede gadac
Zajebisciejedz te sliwki codziennie zeby sie nie zapychalo bo bez sensu
Cwalinka, mik82, amelia04072006, rybka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:no wiec tak. jedego dnia bylam i spisalam sie
nazarlam sie sliwek suszonych i na drugi dzien myslalam ze nie zdarzę tak mnie pogoniło i poszlo supera ale mialam tak naprezone jelita ze myslalam ze popuszcze z bolu tak mnie zaczely bolec wiec juz nie wiem co lepsze.
kurde w zyciu bym nie pomyslala ze o sraniu i jelitach bede gadacamelia04072006, marnut, rybka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no wiec tak. jedego dnia bylam i spisalam sie
kurde w zyciu bym nie pomyslala ze o sraniu i jelitach bede gadacAsha, Cwalinka, amelia04072006, marnut, rybka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:zara , chwila- jestem z tylu
Cwalinka, Asha, amelia04072006, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:To daj znać jak nie dziś to jutro co tam z małą
Cwalinka, mik82, rybka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:mala twierdzi ze juz z nia lepiej. zaczyna chyba robic to co mowilam. tlumacze jej ze jesli bedzie lepiej przygotowana do szkoly to bedzie lepiej i pewniej sie tam czula. mniej juz mysli o zabawie a wiecej o tym co trzeba a efekt jest taki ze coraz lepiej jej idzie
super Mama jestes
amelia04072006, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:mala twierdzi ze juz z nia lepiej. zaczyna chyba robic to co mowilam. tlumacze jej ze jesli bedzie lepiej przygotowana do szkoly to bedzie lepiej i pewniej sie tam czula. mniej juz mysli o zabawie a wiecej o tym co trzeba a efekt jest taki ze coraz lepiej jej idzie
Mowi ze lepiej bo do lekarza nie chce iscCwalinka, mik82, marnut, amelia04072006, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Mowi ze lepiej bo do lekarza nie chce isc
Asha, Cwalinka, amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość