Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjezeli juz wchodzi na problemy wychowawcze to ja kurde musze nad wlasna popracowac, bo do niej to jak deo gluchego i jak oglada bajke to tylko sie w nia gapi nawet jak idzie nie patrzy pod nogi, o malo co kota wczoraj nie zdeptala
amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ale kochana to nieodlaczne jest przy ciazy
podobno wiekszosc kobiet miewa zaparcia w ciazy, ja akurat mialam na odwrot
-
Asha wrote:A moze jej pokazalas ze jak nie bedzie sie uczyc to bedziesz ja prowadzac tu i tam a ze jej sie nie podoba to sie wziela do roboty zeby ci pokazac ze nie musisz....czyli tak czy tak da sie...tylko do dupy jej sie trzeba dobrac hahahahah
. kocham to moje dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:28
Asha, mik82, Cwalinka, rybka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:moje dziecko jest tak wyczulone na moje samopoczucie i widzi ze zle sie czuje wiec bardzo sie o mnie martwi. od kad zaszlam w ciaze i widzi ze mi juz brzuch wywalilo to zaczela sie do mnie wiecej kleic i zastanawia sie jak mozna mi pomoc. efekt taki ze zaczela myslec jak mnie odciazyc
. kocham to moje dziecko
rybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:nie koniecznie
musi odpuścić
juz mam dosyc. rano kiedy widze ze zaraz trzeba wstac to az mi sie plakac chce. szybko robie co mam zrobic i szukam konta zeby se kimnac gdzies. ciazki czas przede mnamik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:moje dziecko jest tak wyczulone na moje samopoczucie i widzi ze zle sie czuje wiec bardzo sie o mnie martwi. od kad zaszlam w ciaze i widzi ze mi juz brzuch wywalilo to zaczela sie do mnie wiecej kleic i zastanawia sie jak mozna mi pomoc. efekt taki ze zaczela myslec jak mnie odciazyc
. kocham to moje dziecko
widac ze kocha mamusie bardzo
rybka, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Pomarzyc owszem
damy radę
Asha, Cwalinka, rybka, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:jezeli juz wchodzi na problemy wychowawcze to ja kurde musze nad wlasna popracowac, bo do niej to jak deo gluchego i jak oglada bajke to tylko sie w nia gapi nawet jak idzie nie patrzy pod nogi, o malo co kota wczoraj nie zdeptala
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny