Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:Nie wiem kochana może dobrze zrobisz jak porozmawiasz z terapeutą doradzi coś na pewno ...
Będe i tak mocno trzymać kciuki żeby było dobrze
Samo to że już bardziej się przykłada do obowiązkow jest małym sukcesem
oby tak dalej
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:a wiadomo kiedy bedzie miala zabieg na przepukline ?
nie podoba mi się to wszystko ale dobra nie wkręcam się ja i tak jestem za bardzo przewrażliwiona ...
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:nie wiem zapisała się do poradni chirurgicznej i więcej dowie się na pierwszej wizycie ... W tym szpitalu dziwnie to wszystko podobno dwóch lekarzy się sprzeczało bo jeden chciał ja kroić od razu a drugi twierdził że nie ma sensu
nie podoba mi się to wszystko ale dobra nie wkręcam się ja i tak jestem za bardzo przewrażliwiona ...
To mus do trzeciego isc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:nie wiem zapisała się do poradni chirurgicznej i więcej dowie się na pierwszej wizycie ... W tym szpitalu dziwnie to wszystko podobno dwóch lekarzy się sprzeczało bo jeden chciał ja kroić od razu a drugi twierdził że nie ma sensu
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-