Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:I jak ty sie z tym czujesz?
chciałabym naturalnie ale to już tyle trwa a on ma w sumie racjonalne argumenty bo mówi że tak naprawdę nie ma u nas konkretnej przyczyny tego że nie zachodzę... progesteron naprawiamy w każdym cyklu, żołnierzyki nie najgorsze
z jajem coś nie tak i trzeba ja podstymulować no a jak już stymulacja to on proponuje od razu insemkę bo stymulować się długo też nie mogę bo jajniki wysiądą a jak nie wyjdzie na samej stymulacji to w końcu jak będę chciała insemkę to on już nie będzie mnie mógł stymulować bo za długo
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:nie wiem
chciałabym naturalnie ale to już tyle trwa a on ma w sumie racjonalne argumenty bo mówi że tak naprawdę nie ma u nas konkretnej przyczyny tego że nie zachodzę... progesteron naprawiamy w każdym cyklu, żołnierzyki nie najgorsze
z jajem coś nie tak i trzeba ja podstymulować no a jak już stymulacja to on proponuje od razu insemkę bo stymulować się długo też nie mogę bo jajniki wysiądą a jak nie wyjdzie na samej stymulacji to w końcu jak będę chciała insemkę to on już nie będzie mnie mógł stymulować bo za długo
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Chwile posiedzimy i zaczniemy sie pakowac, a co juz kasz mnie dosyc? Mam sobie isc
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:nie wiem
Wspieram , rozumiemto jest to ze by sie chcialo naturalnie cholera a z drugiej strony sil juz brak i sie juz chce wszystko jedno jak
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:to chyba warto spróbować z tą inseminacją niż potem żałować ... nie wiem Mik co Ci doradzić
w sumie insemka zwiększa szanse od 5 do 20 % niby niewiele ale może jak się skróci drogę tym ślepcom to w końcu kurwa trafią do celu
25staraczka25, Asha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:tu nie ma co doradzać, trzeba zadziałać z insemką i tyle
w sumie insemka zwiększa szanse od 5 do 20 % niby niewiele ale może jak się skróci drogę tym ślepcom to w końcu kurwa trafią do celu
no i prawidłowo
ten uśmiech mnie się podoba
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:tu nie ma co doradzać, trzeba zadziałać z insemką i tyle
Nam chuj powiedzial we wtorek ze to wcale im drogi nie ulatwia bo i tak musza plynac -
nick nieaktualny