Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
naprawdę już spadam
Do jutra Kochane
Asiu gdybyśmy się nie złapały jutro to udanego wyjazdu Ci życzę.... takiego z dwoma kreskamiIza75, dotik lubią tę wiadomość
-
a tak z innej beczki Wam powiem...
dzis cos tam rozmawiam ze starym o aucie a on mi wyjezdza, ze wprzyszlym roku to autobus chyba bedziemy musieli kupic i sie cieszy...ja go zgasilam bo powiedzialam, ze nie bedziemy o niczym na razie rozmawiac ani planowac..nic...a potem juz wieczorem weszlam na lapka i otwarta strona na allegro jakis duzy samochod do sprzedania...bidok moj hahah
mik82, dotik, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:a tak z innej beczki Wam powiem...
dzis cos tam rozmawiam ze starym o aucie a on mi wyjezdza, ze wprzyszlym roku to autobus chyba bedziemy musieli kupic i sie cieszy...ja go zgasilam bo powiedzialam, ze nie bedziemy o niczym na razie rozmawiac ani planowac..nic...a potem juz wieczorem weszlam na lapka i otwarta strona na allegro jakis duzy samochod do sprzedania...bidok moj hahahbusikiem będziecie popierdalać....cudnie....będzie miejsce na kolejne bliźniaki
Iza75, Asha lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:a tak z innej beczki Wam powiem...
dzis cos tam rozmawiam ze starym o aucie a on mi wyjezdza, ze wprzyszlym roku to autobus chyba bedziemy musieli kupic i sie cieszy...ja go zgasilam bo powiedzialam, ze nie bedziemy o niczym na razie rozmawiac ani planowac..nic...a potem juz wieczorem weszlam na lapka i otwarta strona na allegro jakis duzy samochod do sprzedania...bidok moj hahah
OooooooIza75 lubi tę wiadomość