Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Wiesz, Rybko, wygląda na to, że tu jest sporo przekłamań -
jedni twierdzą żeby nie popijać mlekiem, bo się będzie odbijać - ja popijałam mlekiem, bo mi powiedziano, że nie będzie się odbijać.
Niby nie brać po śniadaniu, ale Asha brała i nic się nie działo.
Nie mogłabyś wejść na wątek "zielar" i tam dopytać/poczytać?jak bede sie kiepsko czula bede wiedziala ze cos jest nie teges no nie??
-
rybka wrote:zajrze tam w w olniejszej chwili ale na chwile obecna bede brala przed sniadaniem popijala woda lub mlekiem
jak bede sie kiepsko czula bede wiedziala ze cos jest nie teges no nie??
mnie po dongu prawie codziennie głowa bolala, ale ja końską dawkę brałamjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:zajrze tam w w olniejszej chwili ale na chwile obecna bede brala przed sniadaniem popijala woda lub mlekiem
jak bede sie kiepsko czula bede wiedziala ze cos jest nie teges no nie??
. Jakby co - będzie czas na poczytanie zielar
.
Dotik, a bardzo żałujesz, że nie widziałaś fot? Może Asha podrzuci jeszcze raz.
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:mnie po dongu prawie codziennie głowa bolala, ale ja końską dawkę brałam
Dotik - kiedyś z ciekawości wpisałam Dong Quai w wyszukiwarkę, na jednej ze ston pisało, że dobrze działa przy endometriozie a zalecana dawka to 3x2. Biorąc pod uwagę jak ja się czułam przy 2x1, nie wyobrażałam sobie zwiększenie dawki trzykrotnie
.
rybka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Ja miałam plamienia bardzo długo po @.
Dotik - kiedyś z ciekawości wpisałam Dong Quai w wyszukiwarkę, na jednej ze ston pisało, że dobrze działa przy endometriozie a zalecana dawka to 3x2. Biorąc pod uwagę jak ja się czułam przy 2x1, nie wyobrażałam sobie zwiększenie dawki trzykrotnie
.
o ja hihihaaahhha ja chyba bede 2x2 jednak
-
rybka wrote:ja tez tak chce ale najpierw brac 1x1 i po dwoch czy trzech dniach dobrego samopoczucia zwiekszyc dawke czyli jak ty 2x2
mnie glowa czesto boli i bez donga wiec to norma
no to tak Amelka mówiła, żeby stopniowo zwiększać. jeszcze mnie żołądek mulił, ale za to tak ładnego wykresu to u siebie nie widziałam jeszczerybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Ja miałam plamienia bardzo długo po @.
.
no właśnierybka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:no to tak Amelka mówiła, żeby stopniowo zwiększać. jeszcze mnie żołądek mulił, ale za to tak ładnego wykresu to u siebie nie widziałam jeszcze
no no wykresik masz pikny
to w niedziele sikasz tak???
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:3x2
o ja hihihaaahhha ja chyba bede 2x2 jednak
http://www.zdrowie1.com/endometrioza.html
!!!
rybka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:"Najważniejszym ziołolekiem zdaje się być w tej sytuacji chińskie zioło o nazwie Dong Quai, które daje też świetne wyniki w przypadku dolegliwości kobiecych, guzach piersi, torbielach i cystach, zaburzeniach związanych bolesnym miesiączkowaniem, PMS czy menopauzą. Dong Quai zażywać należy zgodnie z opisem na ulotce: 3 razy dziennie po 2 kapsułki z odwarem ziołowym między posiłkami."
http://www.zdrowie1.com/endometrioza.html
!!!
3x po dwie ????? 8-\