Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja bralam nie ma znaczenia, czytalam tez o tym nic nie mowili czy pomjedzeniu czy przed
I żeby nie zapijać kawą (wiem, że zapijałaś, pamiętam) i mlekiem
.
Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Stara bieda
.
Zastanawiałam się, czy nie iść dziś do lekarza, bo mnie ciekawość zżera, ale dylemat rozwiązał sie sam - małżonek ma imprezę firmową, więc mam popołudnie z dziećmi.
A dotik pewnie szykuje się do roboty. Kawę wypiła, czas na prysznic i wio.
w tramwaju galopuje do pracy jużCwalinka, rybka, marnut lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no to mnie tez by zzerala ciekawosc
to keidy idziesz?
.
Mogłabym pójść we wtorek - ale zastanawiam się, czy warto, bo w przyszły wtorek już powinno być widać serduszko. -
marnut wrote:Mi chyba nawet Amelia pisała, żeby to cholerstwo po śniadaniu brać.
I żeby nie zapijać kawą (wiem, że zapijałaś, pamiętam) i mlekiem
.
to kto mi pisze to innna opinia
hihhiihhahh dobra zeby nie bylo zjem kawalek chleba odczekam z 30 min wezme dongusia i popije woda tak??
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Też mnie żarła, ale jak się dowiedziałam że i tak dziś nie pójdę, to przestała
.
Mogłabym pójść we wtorek - ale zastanawiam się, czy warto, bo w przyszły wtorek już powinno być widać serduszko.marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:to dziekuje za info bo ja pozno jem sniadanie i bylby problem sie zmusic do zjedzenia
jedni twierdzą żeby nie popijać mlekiem, bo się będzie odbijać - ja popijałam mlekiem, bo mi powiedziano, że nie będzie się odbijać.
Niby nie brać po śniadaniu, ale Asha brała i nic się nie działo.
Nie mogłabyś wejść na wątek "zielar" i tam dopytać/poczytać? -
rybka wrote:aaa
to kto mi pisze to innna opinia
hihhiihhahh dobra zeby nie bylo zjem kawalek chleba odczekam z 30 min wezme dongusia i popije woda tak??
tak popij wodą!!! bo to ma okropny posmak. a z jedzeniem ja różnie brałam, jak mu się przypomnialo.to chyva aż tak ważne nie jest.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny