Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hej slonko
a oki
leci dzis jak niewiem ze mnie ;-\ jeszcze tylko jutro i w niedziele bedzie juz luzik
. Od jakiej dawki zaczynasz? Inofolic też dołączasz?
Dotik - super, że możesz sobie z nami na spokojnie posiedzieć przed robotą przy kawce. Powinnaś zacząć to praktykować częściej
.
Cwalinka - dzięki.
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:jak my tu bez ciebie damy rade ???? ojjjj...bedzie ciezko...ale znowu z drugiej strony sobota i niedziela zawsze tu jest cichawa
slonko milego wypoczynku ci zycze udanego
.
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Jestes wystarczajaco zryta zeby dolaczyc hahahha na wlasne ryzyko pamietaj hahahhaha
Asha, Cwalinka, rybka, dotik lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Prawie codziennie słyszę, że mam zryty beret, więc jak uda mi się trochę nadrobić waszych postów, to myślę, że będzie ciekawie...
No to witam...musisz sie tez nauczyc pisac szybko hahahhaha bo tu dosyc gwarno jest czasem hahahCwalinka, rybka, małaMyszka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Nie luzik a Dong
. Od jakiej dawki zaczynasz? Inofolic też dołączasz?
Dotik - super, że możesz sobie z nami na spokojnie posiedzieć przed robotą przy kawce. Powinnaś zacząć to praktykować częściej
.
Cwalinka - dzięki.
infolica jeszcze nie biore najpierw zobacze sam dongus..zaczynam jak pisala amelcia i asha ze najpierw po jednej i jak bedzie git zwiekszam dawke tzn.po dwie
ale hm...kuzwa skleroze mam jak sie bierze ?? na pol godziny po sniadaniu czy mozna przed??? i czy jest jakas godzina wieczorna tez???czy moge o kazdej porze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:mamucik??? dotik???? co u was
????
.
Zastanawiałam się, czy nie iść dziś do lekarza, bo mnie ciekawość zżera, ale dylemat rozwiązał sie sam - małżonek ma imprezę firmową, więc mam popołudnie z dziećmi.
A dotik pewnie szykuje się do roboty. Kawę wypiła, czas na prysznic i wio.
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hahhahh tak dongus bedzie
infolica jeszcze nie biore najpierw zobacze sam dongus..zaczynam jak pisala amelcia i asha ze najpierw po jednej i jak bedzie git zwiekszam dawke tzn.po dwie
ale hm...kuzwa skleroze mam jak sie bierze ?? na pol godziny po sniadaniu czy mozna przed??? i czy jest jakas godzina wieczorna tez???czy moge o kazdej porze
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Stara bieda
.
Zastanawiałam się, czy nie iść dziś do lekarza, bo mnie ciekawość zżera, ale dylemat rozwiązał sie sam - małżonek ma imprezę firmową, więc mam popołudnie z dziećmi.
A dotik pewnie szykuje się do roboty. Kawę wypiła, czas na prysznic i wio.
-
rybka wrote:hahhahh tak dongus bedzie
Tano nie ma znaczenia, ale do 17 wieczoramrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hahhahh tak dongus bedzie
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny