Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane
asha slonko ciesze sie ze jeszcze jestes i se niepojechalas
cwalinko asha ma swieta racje niema co czekac jedziesz ze mna z dongiem
dotiku zdrowka dla pieskaa i siknij se na testa
mikaizka
mamucik
redka
amelko
staraczko super ze tak se pogadalas z mezem takie rozmowy sa potrzebne i to bardzo
Cwalinka, Asha, marnut, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
.
Cwalinka wrote:dawaj z torebkami nigdy torebek nie wyciagam? Nie wiem czy podziwiać czy współczuć
, toż to mocne, że pysk wykręca!
Dotik - a Ty czemu na później do pracy dzisiaj? Docenili wydajność pracownika i płacą za wykonaną robotę a nie odbębnione godziny?
Idę po Waszych wykresach.
dotik, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:hejka kochane
asha slonko ciesze sie ze jeszcze jestes i se niepojechalas
cwalinko asha ma swieta racje niema co czekac jedziesz ze mna z dongiem
dotiku zdrowka dla pieskaa i siknij se na testa
mikaizka
mamucik
redka
amelko
staraczko super ze tak se pogadalas z mezem takie rozmowy sa potrzebne i to bardzo
Witaj...a co u ciebie?rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej Dziewczyny wybaczcie mi nieobecnośc ... Siedzialam z męzem oglądaliśmy film a poteam zaczęliśmy (pierwszy raz chyba) gadać o wszystkim dosłownie ... Co nam leży na sercu co chcielibyśmy zmienić . Co będzie jak się znowu nie uda co możemy jeszcze dla siebie zrobić
Bardzo oczyściła mnie ta rozmowa bardzo ... Czuje się zupełnie inaczej
Nie wiem chyba tego potrzebowałam
Życzę Wam spokojnej nocy i widzimy się jutro buziaki
Dziękuję za wszystko
piknie tulam
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Dzień dobry wszystkim
.
Pijasz ze szczurem? Nie wiem czy podziwiać czy współczuć
Dotik - a Ty czemu na później do pracy dzisiaj? Docenili wydajność pracownika i płacą za wykonaną robotę a nie odbębnione godziny?
za czarna herbatka nie przepadam
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W styczniu stuknie mi 29 zimek, do końca 2014 roku mam cichą nadzieję, że się uda zajść, jednak patrząc na to jak mój organizm się ze mnie nabija, wątpię, żeby coś wyszło...
Co miesiąc rozczarowanie i większa blokada...
Obserwacja samej siebie jest zadziwiająca, czasami przerażająca, niekiedy czuję, że w końcu robię coś dla siebie.
Wstaję rano tylko po to, żeby sprawdzić tempkę. Opisuję w zasadzie wszystko. Co boli, co nie boli, jakie badania robię. Za chwilę idę na monitoring, bo to 15 dzień cyklu. Moja gin chce zobaczyć jaka jest sytuacja. Jeśli nie uda się do grudnia to czeka mnie HSG
Poronienie w 2009 r. i od tego czasu bez prób. W zasadzie to byliśmy razem, ale osobno... taki mały, długi kryzys nam się przytrafił.
Jesteśmy razem prawie 11 lat. Po ślubie ponad 6
Cykl starań liczę od sierpnia tego roku, bo wtedy spadło TSH do 1,114 - to 4 cs. Bez "kalendarzyka" próbujemy od grudnia 2013 r., ale TSH było na poziomie ~4,7.
No to się przedstawiłam
Czy jeszcze coś mam napisać?
Asha, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ano ze szczurem ale owocowki
za czarna herbatka nie przepadam
.
U nas dalej pada śnieg, syn biega od okna do okna w dzikim podnieceniu i pokazuje padające płatki. A wczoraj walczyłam z nimi prawie do 22, żeby poszły spać. Położyłam przed 21, ale usnęły mi godzinę później
. Chyba będe je zimną wodą polewać na ocucenie, jak mi jeszcze raz zechcą spać koło 17.00
.
Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Dzień dobry wszystkim
.
Pijasz ze szczurem? Nie wiem czy podziwiać czy współczuć
tak sobie wymyśliłam, że pójdę godzinę później. potrzebowałam spokojnej chwilki na wypicie kawyAsha, marnut, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.