Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Asiu cieszę się że Ci tam dobrze....już się bałam po tym co pisałąś wcześniej... i sexik z rańcażyć nie umierać
Cwalinka poszperałam w Twoim wykresie i weź Ty walnij testa bo może Ty masz za mało progesteronu i dlatego plamisz a nie jakaś @
Staraczka pięknie szybujesz...dawaj testa
Doooooootiiiiiik....nie myśl sobie że o Tobie zapomniałam....czemu temp zaburzona i gdzie jest k...a Twój test ja się pytam?????????
U mnie oczywiście z rana wkurw...no jakże by inaczej?Okazało się że winowajcą moich zachwycająco wysokich tempek
jest termo .... Dziś rano temp 36,67 więc już wczoraj naszykowałam sobie też rtęciowy żeby sprawdzić i na nim była 36,9 ... to jest 0,23 stopnia różnicy to w cholerę dużo. Dziś baterię nową kupię i zmienię może pomoże, ale jak mówiłam dziś o tym mężowi to mój najdroższy syn powiedział że kilka razy się bawił moim termo i mu spadał
ale jak to ujął na szczęście się nic nie stało
noż kurwa, szkoda że dopiero teraz to mówi wrrrrrrrrr....
25staraczka25, Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Asiu cieszę się że Ci tam dobrze....już się bałam po tym co pisałąś wcześniej... i sexik z rańcażyć nie umierać
Cwalinka poszperałam w Twoim wykresie i weź Ty walnij testa bo może Ty masz za mało progesteronu i dlatego plamisz a nie jakaś @
Staraczka pięknie szybujesz...dawaj testa
Doooooootiiiiiik....nie myśl sobie że o Tobie zapomniałam....czemu temp zaburzona i gdzie jest k...a Twój test ja się pytam?????????
U mnie oczywiście z rana wkurw...no jakże by inaczej?Okazało się że winowajcą moich zachwycająco wysokich tempek
jest termo .... Dziś rano temp 36,67 więc już wczoraj naszykowałam sobie też rtęciowy żeby sprawdzić i na nim była 36,9 ... to jest 0,23 stopnia różnicy to w cholerę dużo. Dziś baterię nową kupię i zmienię może pomoże, ale jak mówiłam dziś o tym mężowi to mój najdroższy syn powiedział że kilka razy się bawił moim termo i mu spadał
ale jak to ujął na szczęście się nic nie stało
noż kurwa, szkoda że dopiero teraz to mówi wrrrrrrrrr....
Witaj kochana, ale z tym termo to dobra wiadomosc bo to znaczy ze wlasciwie jest wyzszapiknie aaaaaaaaaa kurwa piknie
25staraczka25, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej miki
tak szybuje ale to może być od przeziębienia
to dobry synuś hehe Zachciało mu się bawić
a ty tu wychodzilaś z siebie
zmieniaj baterie i jutro pewnie pojedziesz w górę :-* buziaki mocne i do później
Asha my też tęsknimy :-* smacznego kochana
Hej manius :-*
Ja wstałam jem śniadanie i trzeba kawke wypicCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Dziewczyny, kto chce się pośmiać przez łzy, to zapraszam do oglądania. A wisienka na torcie w ostatnich minutach
.
http://www.interia.tv/wideo-dramat-gimnazjalisci-nie-wiedza-ile-dni-ma-rok,vId,1113020
cześć dziewczyny, nadrabiam :-*25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-