Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:twierdzi ze mnie kocha ale nie widzi potrzeby rozmowy, ja sie szybko rozklejam i wiele rzeczy do niego nie dociera, bo ja moge mowic co mnie boli i co drazni a on dobrze rozumiem i kurwa robi dalej swoje
czasem warto pogadać cos zmienić coś zrobić dla siebie ...
tulam kochanaCwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:twierdzi ze mnie kocha ale nie widzi potrzeby rozmowy, ja sie szybko rozklejam i wiele rzeczy do niego nie dociera, bo ja moge mowic co mnie boli i co drazni a on dobrze rozumiem i kurwa robi dalej swoje
mozesz mi podac jakis przyklad w jaki sposob mu cos mowisz? Cokolwiek najprostszy
-
nick nieaktualnyAsha wrote:
mozesz mi podac jakis przyklad w jaki sposob mu cos mowisz? Cokolwiek najprostszy
i moze cos w tym jest
ale np glupie palenie ktore mi bardzo przeszkadz dym unoszacy sie po domu, na poczatku malzenstw wychodzil na balkon teraz kopci przy oknie w kuchni, i prosze go zeby chociaz schodzil do piwnicy bo mnie to przeszkadza wdycham to ja i dziecko i ze ciuchy mi smierdza
i wiele drobnostek -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:hmmm nie wiem ,ale pewnie zaraz powiesz ze moze czuc sie atakowany
i moze cos w tym jest
ale np glupie palenie ktore mi bardzo przeszkadz dym unoszacy sie po domu, na poczatku malzenstw wychodzil na balkon teraz kopci przy oknie w kuchni, i prosze go zeby chociaz schodzil do piwnicy bo mnie to przeszkadza wdycham to ja i dziecko i ze ciuchy mi smierdza
i wiele drobnostek
A jak sie czujesz jak on pali w kuchni? -
nick nieaktualnyCwalinka wrote:hmmm nie wiem ,ale pewnie zaraz powiesz ze moze czuc sie atakowany
i moze cos w tym jest
i wiele drobnostekRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No ale to tak jak wiedzac ze ty masz meza bym pisala chlopaka
nie pasuje mi bo to nie moj malz, sorry
po prostu nie chciałam pisać stary a byłam ciekawa jak u Was ogólnie wszystkich czy atmosfera w porządku