Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:to ja wtedy zostawiam u najlepszej opiekunki na swiecie
BABCI
rybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:hmm jak to pojechal po tesciowa? nie jechaliscie razem?
i MASZ NETA SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
No przeciez ona z Londynu pociagiem jedzie to jak razem...nie pomiescilibysmy sie z bagazamirybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Kurde, szkoda
. Ale postaraj się wyciągnąć z tego wyjazdu najwięcej jak się da i baw się dobrze
!
Wiem ze wam sie wydaje, ze marudze, ale ten wyjazd jest dla mnie w najmniej odpowiednim momencie, nie zaplanowany przeze mnie, nie mam na niego kasy i nie jade z kim bym chciala...jest jakby wymuszony...do tego wszystkiego chujowo sie czuje i musze udawac ze sie zajebiscie z tego wszystkiego ciesze...nie wiem czy to rozumiecie, ale tak to wyglada z mojej stronyrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wydaje mi się, żebyś marudziła. Ciężko się cieszyć z wyjazdu, który nam pod żadnym względem nie odpowiada, choćby Cię zabrano na Malediwy. A robienie dobrej miny do złej gry jest po prostu męczące i wkurwiające.
Dlatego mam nadzieję, że uda Ci się "coś", cokolwiek z tego wyjazdu wyciągnąć, żeby to nie była jedynie udręka.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka..asha super ze masz neta ale smutno ze nie jest dobrze tzn.ze nie jest to wyjazd taku co ty bys chciala i z kim chciala..ale moze bedzie fajnie??
mamucik ty moj masz racje z ta opiekunka fajnie jest nieraz gdzies wyskoczyc odpoczac rozerwac sie itp.powinnas tak zrobic..najpierw opiekunka na trzy czy dwie godzinki i byc pod telefonem w razie co..myszko trzymam kciuki zeby jajko peklo pamietam o was
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorki, nie mam dziś w co ręce włożyć, a teraz też wpadłam na chwilę powiedzieć, że wieczorem też mnie nie będzie, bo mam spotkanie klasowe z ludźmi z podstawówki i naszym dawnym wychowawcą (mega człowiek, by moje dzieci trafiły na takiego...)
Co u Was? Wydarzyło się coś.Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wiem ze wam sie wydaje, ze marudze, ale ten wyjazd jest dla mnie w najmniej odpowiednim momencie, nie zaplanowany przeze mnie, nie mam na niego kasy i nie jade z kim bym chciala...jest jakby wymuszony...do tego wszystkiego chujowo sie czuje i musze udawac ze sie zajebiscie z tego wszystkiego ciesze...nie wiem czy to rozumiecie, ale tak to wyglada z mojej strony
to mam nadzieję że sytuacja się zmieni po paru godzinach może będzie fajnie , odpoczniesz no nie wiem pisz jak będziesz miała jak co u Ciebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny