X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    to ja wtedy zostawiam u najlepszej opiekunki na swiecie :) BABCI
    Moje mają babcię "na miejscu" (bo 50km dalej) tylko od maja do października, bo teściowie mają niedaleko domek letniskowy. Ale normalnie to we Wrocławiu, tak jak i moja mama. Także nie mam za bardzo takiej opcji, żeby dzieciaki zostawiać pod ich opieką.

rybka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hmm jak to pojechal po tesciowa? nie jechaliscie razem?

i MASZ NETA SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

No przeciez ona z Londynu pociagiem jedzie to jak razem...nie pomiescilibysmy sie z bagazami

rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak Ci się podoba Asha tak na pierwszy rzut oka? Faktycznie gorzej niż w Hustynsie?

rybka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    I jak Ci się podoba Asha tak na pierwszy rzut oka? Faktycznie gorzej niż w Hustynsie?

Inaczej npewno, domki malusienkie :-/ hotel jest wiekszy chyba ale to nie w hotelu bedziemy :-/

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Inaczej npewno, domki malusienkie :-/ hotel jest wiekszy chyba ale to nie w hotelu bedziemy :-/
    Kurde, szkoda :(. Ale postaraj się wyciągnąć z tego wyjazdu najwięcej jak się da i baw się dobrze :)!

Asha, rybka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Kurde, szkoda :(. Ale postaraj się wyciągnąć z tego wyjazdu najwięcej jak się da i baw się dobrze :)!

Wiem ze wam sie wydaje, ze marudze, ale ten wyjazd jest dla mnie w najmniej odpowiednim momencie, nie zaplanowany przeze mnie, nie mam na niego kasy i nie jade z kim bym chciala...jest jakby wymuszony...do tego wszystkiego chujowo sie czuje i musze udawac ze sie zajebiscie z tego wszystkiego ciesze...nie wiem czy to rozumiecie, ale tak to wyglada z mojej strony :-/

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wydaje mi się, żebyś marudziła. Ciężko się cieszyć z wyjazdu, który nam pod żadnym względem nie odpowiada, choćby Cię zabrano na Malediwy. A robienie dobrej miny do złej gry jest po prostu męczące i wkurwiające.
    Dlatego mam nadzieję, że uda Ci się "coś", cokolwiek z tego wyjazdu wyciągnąć, żeby to nie była jedynie udręka <3.

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kto chce się pośmiać przez łzy, to zapraszam do oglądania. A wisienka na torcie w ostatnich minutach :).
    http://www.interia.tv/wideo-dramat-gimnazjalisci-nie-wiedza-ile-dni-ma-rok,vId,1113020

rybka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu rozumiem ale licze na to ze jednak cos dobrego wyniesiesz z tego wyjazdu
    <3

Maniek ja mam babcie za plotem i 5 min dalej

teraz robie obiad

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka..asha super ze masz neta ale smutno ze nie jest dobrze tzn.ze nie jest to wyjazd taku co ty bys chciala i z kim chciala..ale moze bedzie fajnie??:-) mamucik ty moj masz racje z ta opiekunka fajnie jest nieraz gdzies wyskoczyc odpoczac rozerwac sie itp.powinnas tak zrobic..najpierw opiekunka na trzy czy dwie godzinki i byc pod telefonem w razie co..myszko trzymam kciuki zeby jajko peklo pamietam o was

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki, nie mam dziś w co ręce włożyć, a teraz też wpadłam na chwilę powiedzieć, że wieczorem też mnie nie będzie, bo mam spotkanie klasowe z ludźmi z podstawówki i naszym dawnym wychowawcą (mega człowiek, by moje dzieci trafiły na takiego...)

Co u Was? Wydarzyło się coś.

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja usnęłam :-/ nie dawno wstałam :O
    Boli mnie brzuch na @ typowe dla mnie kilka dni przed . Nie mówiąc o cyckach :-/ co u Was?? Idę poczytać co tu naskrobałyście :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Wiem ze wam sie wydaje, ze marudze, ale ten wyjazd jest dla mnie w najmniej odpowiednim momencie, nie zaplanowany przeze mnie, nie mam na niego kasy i nie jade z kim bym chciala...jest jakby wymuszony...do tego wszystkiego chujowo sie czuje i musze udawac ze sie zajebiscie z tego wszystkiego ciesze...nie wiem czy to rozumiecie, ale tak to wyglada z mojej strony :-/
    :-( to mam nadzieję że sytuacja się zmieni po paru godzinach może będzie fajnie , odpoczniesz no nie wiem pisz jak będziesz miała jak co u Ciebie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    ja wrocilam z cwiczen
    czuje kazdy miesien tylka i ud :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pieknie weekendowe psutki????

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Cwalinka i znowu będziesz umierać jutro :-P no pustki ja leżę :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz umieram :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wiesz co kurwa cienias jestem :/ polowy cwiczen nie mam sily prawidlowo wykonac

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema laseczki...wchodze a tu nikogo nie ma :O co tu sie dzieje??? Na chwile was zostawic nie mozna :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem przecie
    na mazoretkach bylysmy i na fitnesie

‹‹ 3307 3308 3309 3310 3311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ