Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    to ja wtedy zostawiam u najlepszej opiekunki na swiecie :) BABCI
    Moje mają babcię "na miejscu" (bo 50km dalej) tylko od maja do października, bo teściowie mają niedaleko domek letniskowy. Ale normalnie to we Wrocławiu, tak jak i moja mama. Także nie mam za bardzo takiej opcji, żeby dzieciaki zostawiać pod ich opieką.

rybka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hmm jak to pojechal po tesciowa? nie jechaliscie razem?

i MASZ NETA SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

No przeciez ona z Londynu pociagiem jedzie to jak razem...nie pomiescilibysmy sie z bagazami

rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak Ci się podoba Asha tak na pierwszy rzut oka? Faktycznie gorzej niż w Hustynsie?

rybka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    I jak Ci się podoba Asha tak na pierwszy rzut oka? Faktycznie gorzej niż w Hustynsie?

Inaczej npewno, domki malusienkie :-/ hotel jest wiekszy chyba ale to nie w hotelu bedziemy :-/

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Inaczej npewno, domki malusienkie :-/ hotel jest wiekszy chyba ale to nie w hotelu bedziemy :-/
    Kurde, szkoda :(. Ale postaraj się wyciągnąć z tego wyjazdu najwięcej jak się da i baw się dobrze :)!

Asha, rybka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Kurde, szkoda :(. Ale postaraj się wyciągnąć z tego wyjazdu najwięcej jak się da i baw się dobrze :)!

Wiem ze wam sie wydaje, ze marudze, ale ten wyjazd jest dla mnie w najmniej odpowiednim momencie, nie zaplanowany przeze mnie, nie mam na niego kasy i nie jade z kim bym chciala...jest jakby wymuszony...do tego wszystkiego chujowo sie czuje i musze udawac ze sie zajebiscie z tego wszystkiego ciesze...nie wiem czy to rozumiecie, ale tak to wyglada z mojej strony :-/

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wydaje mi się, żebyś marudziła. Ciężko się cieszyć z wyjazdu, który nam pod żadnym względem nie odpowiada, choćby Cię zabrano na Malediwy. A robienie dobrej miny do złej gry jest po prostu męczące i wkurwiające.
    Dlatego mam nadzieję, że uda Ci się "coś", cokolwiek z tego wyjazdu wyciągnąć, żeby to nie była jedynie udręka <3.

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kto chce się pośmiać przez łzy, to zapraszam do oglądania. A wisienka na torcie w ostatnich minutach :).
    http://www.interia.tv/wideo-dramat-gimnazjalisci-nie-wiedza-ile-dni-ma-rok,vId,1113020

rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu rozumiem ale licze na to ze jednak cos dobrego wyniesiesz z tego wyjazdu
    <3

Maniek ja mam babcie za plotem i 5 min dalej

teraz robie obiad

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka..asha super ze masz neta ale smutno ze nie jest dobrze tzn.ze nie jest to wyjazd taku co ty bys chciala i z kim chciala..ale moze bedzie fajnie??:-) mamucik ty moj masz racje z ta opiekunka fajnie jest nieraz gdzies wyskoczyc odpoczac rozerwac sie itp.powinnas tak zrobic..najpierw opiekunka na trzy czy dwie godzinki i byc pod telefonem w razie co..myszko trzymam kciuki zeby jajko peklo pamietam o was

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki, nie mam dziś w co ręce włożyć, a teraz też wpadłam na chwilę powiedzieć, że wieczorem też mnie nie będzie, bo mam spotkanie klasowe z ludźmi z podstawówki i naszym dawnym wychowawcą (mega człowiek, by moje dzieci trafiły na takiego...)

Co u Was? Wydarzyło się coś.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja usnęłam :-/ nie dawno wstałam :O
    Boli mnie brzuch na @ typowe dla mnie kilka dni przed . Nie mówiąc o cyckach :-/ co u Was?? Idę poczytać co tu naskrobałyście :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Wiem ze wam sie wydaje, ze marudze, ale ten wyjazd jest dla mnie w najmniej odpowiednim momencie, nie zaplanowany przeze mnie, nie mam na niego kasy i nie jade z kim bym chciala...jest jakby wymuszony...do tego wszystkiego chujowo sie czuje i musze udawac ze sie zajebiscie z tego wszystkiego ciesze...nie wiem czy to rozumiecie, ale tak to wyglada z mojej strony :-/
    :-( to mam nadzieję że sytuacja się zmieni po paru godzinach może będzie fajnie , odpoczniesz no nie wiem pisz jak będziesz miała jak co u Ciebie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    ja wrocilam z cwiczen
    czuje kazdy miesien tylka i ud :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pieknie weekendowe psutki????

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Cwalinka i znowu będziesz umierać jutro :-P no pustki ja leżę :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz umieram :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wiesz co kurwa cienias jestem :/ polowy cwiczen nie mam sily prawidlowo wykonac

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema laseczki...wchodze a tu nikogo nie ma :O co tu sie dzieje??? Na chwile was zostawic nie mozna :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem przecie
    na mazoretkach bylysmy i na fitnesie

‹‹ 3307 3308 3309 3310 3311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ