Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Pusto
pisz co u Ciebie
Wlasnie z wanny wylazlam bo juz zasypialam na siedzacomy wanny nie mamy wiec sama wanna to juz zajebista frajda hahahah...dupe wymoczylam i sprobowalam sie polaczyc z wami z zaswiatow i sie udalo hahahah dalej czekam na cholerny obiad
i moze za pol godziny nareszcie cos zjem kurwa i ide spac bo oszaleje chyba ....jutro pierdole tempki nie mierze musze sie wyspac
i to tyle z grubsza...co u was????
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wlasnie z wanny wylazlam bo juz zasypialam na siedzaco
my wanny nie mamy wiec sama wanna to juz zajebista frajda hahahah...dupe wymoczylam i sprobowalam sie polaczyc z wami z zaswiatow i sie udalo hahahah dalej czekam na cholerny obiad
i moze za pol godziny nareszcie cos zjem kurwa i ide spac bo oszaleje chyba ....jutro pierdole tempki nie mierze musze sie wyspac
i to tyle z grubsza...co u was????
ale czuje że i tak wstaniesz
u nas chyba nic się nie dzieje takiego
nudnawo
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:No i dobrze pieprz tempkę i śpij
ale czuje że i tak wstaniesz
u nas chyba nic się nie dzieje takiego
nudnawo
Zobacze ale zrobie wszystko zeby nie wstachahahahah musze odespac bo jestem nieprzytomna
Jak sie czujesz po tej rozmowie? Bo nie bylo czasu pogadac ???Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Zobacze ale zrobie wszystko zeby nie wstac
hahahahah musze odespac bo jestem nieprzytomna
Jak sie czujesz po tej rozmowie? Bo nie bylo czasu pogadac ???taka ulga chyba tego też potrzebowałam zresztą arek też
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-