Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedziu dziekuje
a mnie sie wcale nie chce ich ukaldac (znaczy tych papierow)
no a dzisiaj po rpacy lece z bratankiem na rehabilitacje, bo bratowa ma jakies wazne spotkanie w miescie obok, brat z pracy zerwac sie nie moze, no i mieli do wyboru mnie albo moejgo tatewybor oczywisty nie
moja mama bedzie w tym czasie zajmowac sie moja Jowi i corka i synem brata. ciekawe czy sobei poradze, dawno nie mialam doczynienia z takimi dziecmi
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Redziu dziekuje
a mnie sie wcale nie chce ich ukaldac (znaczy tych papierow)
no a dzisiaj po rpacy lece z bratankiem na rehabilitacje, bo bratowa ma jakies wazne spotkanie w miescie obok, brat z pracy zerwac sie nie moze, no i mieli do wyboru mnie albo moejgo tatewybor oczywisty nie
moja mama bedzie w tym czasie zajmowac sie moja Jowi i corka i synem brata. ciekawe czy sobei poradze, dawno nie mialam doczynienia z takimi dziecmi
a co to za rehabilitacja? jeśli już mówiłaś yo przepraszamjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:a co to za rehabilitacja? jeśli już mówiłaś yo przepraszam
Piotrus mial problemy z siadaniem i raczkowaniem
teraz juz super sobie radzi zaczal raczkowac ale cwaniakowi szybciej na pupie idzie i nie bardzo chce na czworaka, ma tez naklejane spjeclane tasmy na brzusio zeby miesnie napinac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem
nareszcie Dojechałam
Amelia Miki Cwalinka tulam was kochane . Rozumiem i wspieram
Dotik trzymam kciuki mocno zaciśnięte!!!dalej z nadzieją :-*
Co porabiacie ? Ja teraz drugie śniadanie jem i kawa musowo! Nerwa mam i wszystko naraz w głowie się gromadzi
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ty sie nerwuj, bedzie co ma byc, teraz tylko czekac i bedziesz wiedziec czy mozesz isc na te kolo cos tam czy nie
wiesz jak jest zawsze jest jakiś stres
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny