Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:o kurka, a powiedzialas jak robilas ta bete o tym zeby te wyniki byly szybciej?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Pytałam i w ogóle trochę byłam zła bo rejestratorka powiedziała ze będą na stowe na dzisiaj a pielegniarka mówiła ze była kiedyś sytuacja ze wyniki pojawiły się dopiero po północy wiec nie chce mi obiecywać mogą być dzisiaj a jak nie to sto procent jutro rano
a w ogole na co ten zabieg jest? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no a jak powiesz tym dzisiaj przed zabiegiem ze podjerzenie to co przeloza?
a w ogole na co ten zabieg jest?chce zrobic z jednej strony dla swojej ulgi ze wszystko jest dobrze
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:nie chyba nie wspomnialam ani razu
Piotrus mial problemy z siadaniem i raczkowaniem
teraz juz super sobie radzi zaczal raczkowac ale cwaniakowi szybciej na pupie idzie i nie bardzo chce na czworaka, ma tez naklejane spjeclane tasmy na brzusio zeby miesnie napinac
bo może on jest z tych dzieci które od razu chodzić zaczynają, pomijając etap raczkowania25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ale ja wcale nie cierpie to najlepsze, w sumie wcale brzusio nie boli
zanik mam chwilowy wybacz . To się cieszę że mimo wszystko czujesz się dobrze . To niech szmata szybko spada i zaczynaj przygodę z dongiem
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:kurde potrzebuje jakis przepis na ciacho na andrzejki do kawiarenki przedszkolnej i zero pomyslu