Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja wróciłam z tej kolposkopii . Wszystko jest okej
to zniekształcenie prawdopodobnie jest po zabiegu łyżeczkowania . Ale mam się nie martwić . Nie ma żadnych zmian
ulGa. Ja chyba jestem straszną panikara . A wyników bety nie ma nadal
kurde
Cwalinka, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
W pracy u mnie kociol, od listopada robie 5 rzeczy na raz a i tak robote biore do domu... przydalaby mi sie jeszcze jedna osoba do biura, no ale coz moge sobie narazie pomarzyc
poczytalam troche teraz co tam u Was, i kurcze ciesze sie ze ja nie mam zadnych problemow z moim M, moze po narodzinach corci nie ukladalo nam sie dobrze ale pozniej juz bylo coraz lepiej.
Dotik trzymam kciuki zeby tempka poszla jutro do goryi za wszystkie starajace testujace niedlugo trzymam kciuki
amelia bylo jest i bedzie dobrze z dzidziusiem
mi sie tez marzy przent pod choinkewogole moja Marta napisla list do mikolaja i prosi o braciszka i pizamke dla niego hehe no ale coz zobaczymy co tam wyjdzie,
ja od srode zaczynam brac clo a po malpie donga, a teraz to pije sam inofolic. Wczesniej juz tez pilam ale nie dzialalo to zbytnio na mnie.
troche ciezko mi sie wbic tutaj do Was bo Wy sie znacie kojarzycie ktora jest ktora ale mam nadzieje ze z czasem juz tez nie bede miala problemu
-
nick nieaktualnyrybka wrote:Staraczko ciesze sie ze wszystko jest oki
no pusto tu ostatnio na forum ale ja tez caly czas cos mam do zrobienia wiec rozumie nieraz takie pustki le az takie
wroci asha to i ruch bedzie
bo nie podobie mi się to wcale
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja juz w domciu
na regabilitacji Piotrus byl grzeczny
na rozmowie bylam, zostalam pochwalonaze wiele wlozylam w zespol i takie tam, jutro sie przenosze do nowego biura, umowe mam dalej na zasteptwo, wakatu dla mnie poki co brak, ale maja nadzieje ze uda sie go wynegocjowac, ogolnie jestem zadowolona
25staraczka25, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ja juz w domciu
na regabilitacji Piotrus byl grzeczny
na rozmowie bylam, zostalam pochwalonaze wiele wlozylam w zespol i takie tam, jutro sie przenosze do nowego biura, umowe mam dalej na zasteptwo, wakatu dla mnie poki co brak, ale maja nadzieje ze uda sie go wynegocjowac, ogolnie jestem zadowolona
:-*
To czekamy i oby jak najszybciej coś znaleźli
Nie aż tak to nie zaglądałpowiedział że rozpulchniona jest szyja i ściany ale tomoże też być przed @ więc nic sobie nie wkręcam . Leżę teraz pod kocem . Mąż zabrał rano auto i jeździłam tym metrem pieprzonym i zmarzłam . Nie spodziewałam się takiego zimna
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:To super , bardzo się cieszę i z rozmowy i z rehabilitacji
:-*
To czekamy i oby jak najszybciej coś znaleźli
Nie aż tak to nie zaglądałpowiedział że rozpulchniona jest szyja i ściany ale tomoże też być przed @ więc nic sobie nie wkręcam . Leżę teraz pod kocem . Mąż zabrał rano auto i jeździłam tym metrem pieprzonym i zmarzłam . Nie spodziewałam się takiego zimna
musza wydepic u prezese zeby zrobil specjalnie dla mnie miejsce pracy
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny