Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:oni nie maja znalezc czegos tylko wakat to co obecnie bede robic
musza wydepic u prezese zeby zrobil specjalnie dla mnie miejsce pracy
to ja jestem teraz na podobnym etapie tylko ja prosze moja szefowa zeby utworzyla nowe miejsce pracy, bo we dwie jestesmy w biurze a roboty mamy na 4 osoby. Ale tak to jest jak pracodawca patrzy gdzie tu oszczedzic a ty rob za troje za jedna pensje...Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomarli wszyscy, albo w sen zimowy zapadli
.
Cwalinka - super! Mam nadzieję, że wynegocjują co Twojei niebawem zostaniesz normalnie zatrudniona.
Staraczka - rozumiem stan wyziębienia, mi też najbardziej na Wyspach przeszkadzało to przenikliwe, "wilgotne" zimno.
Rybka - daj na luz, siedź z nami, bo forum umrze.
Monia - jak się urodziłaś to nikogo nie znałaś, dasz radę.
25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia30 wrote:to ja jestem teraz na podobnym etapie tylko ja prosze moja szefowa zeby utworzyla nowe miejsce pracy, bo we dwie jestesmy w biurze a roboty mamy na 4 osoby. Ale tak to jest jak pracodawca patrzy gdzie tu oszczedzic a ty rob za troje za jedna pensje...
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zrobila tak po porstu
a kilka osob zobaczylo iprzy okazji sprzedala
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Pomarli wszyscy, albo w sen zimowy zapadli
.
Cwalinka - super! Mam nadzieję, że wynegocjują co Twojei niebawem zostaniesz normalnie zatrudniona.
Staraczka - rozumiem stan wyziębienia, mi też najbardziej na Wyspach przeszkadzało to przenikliwe, "wilgotne" zimno.
Najgorszy okres teraz wilgotno i zimnojeszcze wiatru brakujet(tfu tfu)
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Pomarli wszyscy, albo w sen zimowy zapadli
.
hehe dobrze powiedziane
Aniu sliczne te bombki, ja to mam dwie lewe rece do takich cudeniek
Cwalinka- mam nadzieje ze u Ciebie sie udaCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak wogole dziewczyny z ta moja kombinacja teraz inofolic clo i dong moge przesadzic?? bo jest przeciez cos takiego jak przestymulowanie. niby lekarz nie widzi tutaj zadnych przeszkod ale ja sie troche obawiam czy sobie nie zaszkodze takim miksem...
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie
Dotikco tu duzo mowic chujnia...tulam
Staraczka czekam na bete
Reszte laseczek
Musialam odpoczac laseczkii dalej zjebana jestem i wogole ale pomyslalam ze sie przywitam chociaz bo tesknie za wami
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Witam serdecznie
Dotikco tu duzo mowic chujnia...tulam
Staraczka czekam na bete
Reszte laseczek
Musialam odpoczac laseczkii dalej zjebana jestem i wogole ale pomyslalam ze sie przywitam chociaz bo tesknie za wami
:-*
Ja też czekam
Cieszę się że jesteś bez Ciebie pusto tu jak cholera :-*Asha lubi tę wiadomość