Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:a co nie masz wtedy lepszego humoru jak z rana sie zaspokoisz albo chlop cie zaspokoi bo ja cwierkam jakbym sie nacpala
Tak kompletnie po przebudzeniu to nie...po godzinie jakiejs....ogolnie rano to,spoko, ale tak odrazu po otwarciu oczu to nie koniecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 20:13
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
monia30 wrote:ja tez lubie, tylko ja mam jednego
moze tez sobie sprawie kilku, bedzie w czym wybierac
no to na przebudzenie chudziutki..jako odwyk..pyk wkldamy i wyciagamy
a po godzinny relaxujacy masazykAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Tak kompletnie po przebudzeniu to nie...po godzinie jakiejs....ogolnie rano to,spoko, ale tak odrazu po otwarciu oczu to niekoniecznie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Czesc sloneczko..
co u ciebie..tesknilam
baaaaardzo
u mnie chujnia....widziałam w niedzielę że u Ciebie też
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Rozumiem cie kochana, ale jak ci sie cykl przeciagnie, i nie bedziesz wiedziala kiedy owu byla to bez sensu sobie robic nadzieje, bo mozliwe ze to owu sie przesunela a nie fasol, dlatego uwazam ze jednak warto robic chociaz minimalne obserwacje zeby wiedziec kiedy owu byla, bo potem jesnzcze gorsze rozczarowanie moze byc
zaraz mi przejdzie
Hej miki :-*Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jedne ale jaki
no to na przebudzenie chudziutki..jako odwyk..pyk wkldamy i wyciagamy
a po godzinny relaxujacy masazyk
no nie narzekam na wielkosc hehehe zeby jeszcze corcia dala nam tyle czasu ile bysmy chcieli to byloby dobrzeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Wiesz że narazie reaguje nerwami także Ignoruj mnie
zaraz mi przejdzie
Hej miki :-* -
moj zalezy kiedy nie raz z nienacka a nieraz sie przymila przez dluuugiii czas a ja mam mu wtedy ochote nie raz powiedziec wez kufa dzialaj
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No
ale u ciebie to czekamy jeszcze
a poza tym żeby było więcej wrażeń to byłam dziś u endo i mam guza na tarczycy