Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:moj zalezy kiedy nie raz z nienacka a nieraz sie przymila przez dluuugiii czas a ja mam mu wtedy ochote nie raz powiedziec wez kufa dzialaj
[/QUOTE.
..ale dziewice udajesz i nic nie mowisz hahaahha25staraczka25, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:no czekamy, czekamy, ale ja już wiem na co czekamy
a poza tym żeby było więcej wrażeń to byłam dziś u endo i mam guza na tarczycy
Co kurwaja pierdole...i co teraz z tym? No kurwa mac...tulam ...szlag by to jasny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 20:19
-
Asha wrote:Co kurwa:O ja pierdole...i co teraz z tym? No kurwa mac...tulam ...szlag by to jasny
-
Asha wrote:Ania_84 wrote:moj zalezy kiedy nie raz z nienacka a nieraz sie przymila przez dluuugiii czas a ja mam mu wtedy ochote nie raz powiedziec wez kufa dzialaj
[/QUOTE.
..ale dziewice udajesz i nic nie mowisz hahaahhaAsha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No ja nie pierdole
kiedy?????
-
nick nieaktualnymik82 wrote:no czekamy, czekamy, ale ja już wiem na co czekamy
a poza tym żeby było więcej wrażeń to byłam dziś u endo i mam guza na tarczycysłońce jeszcze nie masz wyników biopsji ani nic więc napewno wszystko jest dobrze! Nie nerwuj się chociaż wiem jak to brzmi
-
mik82 wrote:biopsja, żeby sprawdzić czy to nowotworowe
25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:nie chciałam na święta więc w styczniu, w grudniu musiałabym się kawałek przejechać żeby to sprawdzić a mnie się nie chce...w styczniu mam na miejscu
Kurwa...przykro mi jak cholera kochana
Cale swieta bedziesz miala zjebane i wogole bedziesz o tym myslec i wogole...ja pierdole...przykro mimik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:
słońce jeszcze nie masz wyników biopsji ani nic więc napewno wszystko jest dobrze! Nie nerwuj się chociaż wiem jak to brzmi
Asha, Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:ale ja Ci powiem szczerze że właśnie wcale się nie zdenerwowałam, jakoś wyjątkowo gładko to przyjęłam i nawet nie myślę co z tego gówna wyjdzie
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kurwa...przykro mi jak cholera kochana
Cale swieta bedziesz miala zjebane i wogole bedziesz o tym myslec i wogole...ja pierdole...przykro miAsha, 25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny