Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oki kochane ja ide sie polozyc moj kregoalup musi sie trochepogimnastykowac przed

buziaki
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:wiem

opowiadaj lepiej jak było na wyjeździe

Ogolnie ok...obsluga byla tak do dupy ze poprostu maskara 3 godziny obiad nam podawali
wogole standard strasznie kiepski wiec to troche zawazylo na calosci
do niedzieli rano bylo spoko...niestety w niedziele jak wiecie @ przylazla i cala niedziele przelezalam i polowe przespalam
-
czekam Kochana na biopsję, ale jestem dobrej myśliCwalinka wrote:kurka niedobrze z tym guzem? i co dalej?
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
3 godziny???????? no to mieli tempo niezłeAsha wrote:

Ogolnie ok...obsluga byla tak do dupy ze poprostu maskara 3 godziny obiad nam podawali
wogole standard strasznie kiepski wiec to troche zawazylo na calosci
do niedzieli rano bylo spoko...niestety w niedziele jak wiecie @ przylazla i cala niedziele przelezalam i polowe przespalam 

tak czułam że niedziela była do bani
-
ale masz fajnie, też chcę bąbelki...już teraz natychmiastCwalinka wrote:juz nadrbilam
widac ze wrocilas
bo nie ma mnie chwile jak usypim mloda i mam co nadrabiac
a ja zaraz pojde sie legnac do cieplej wanny i wlacze se babelki
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:3 godziny???????? no to mieli tempo niezłe

tak czułam że niedziela była do bani

3 godziny i bylo jakies 5 stolikow oprocz nas hahha no kurwa rece nam opadly
a jeszcze kapela grala i przez to nie zdazylismy pojsc i oczaic wiec dodatkowego wkurwa mielismy 
No niedziela i dzisiaj to porazka normalnie
-
nooooo....hahahaCwalinka wrote:kurcze przez 3 godziny to czlowiek przestaje byc glodny
albo z głodu ma już takiego wkurwa że wychodzi
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
boli Cię? tulamAsha wrote:3 godziny i bylo jakies 5 stolikow oprocz nas hahha no kurwa rece nam opadly
a jeszcze kapela grala i przez to nie zdazylismy pojsc i oczaic wiec dodatkowego wkurwa mielismy 
No niedziela i dzisiaj to porazka normalnie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH