Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oki kochane ja ide sie polozyc moj kregoalup musi sie trochepogimnastykowac przed
buziakimik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:wiem
opowiadaj lepiej jak było na wyjeździe
Ogolnie ok...obsluga byla tak do dupy ze poprostu maskara 3 godziny obiad nam podawaliwogole standard strasznie kiepski wiec to troche zawazylo na calosci
do niedzieli rano bylo spoko...niestety w niedziele jak wiecie @ przylazla i cala niedziele przelezalam i polowe przespalam
-
Cwalinka wrote:kurka niedobrze z tym guzem? i co dalej?
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:
Ogolnie ok...obsluga byla tak do dupy ze poprostu maskara 3 godziny obiad nam podawaliwogole standard strasznie kiepski wiec to troche zawazylo na calosci
do niedzieli rano bylo spoko...niestety w niedziele jak wiecie @ przylazla i cala niedziele przelezalam i polowe przespalam
tak czułam że niedziela była do bani -
Cwalinka wrote:juz nadrbilam
widac ze wrocilas
bo nie ma mnie chwile jak usypim mloda i mam co nadrabiac
a ja zaraz pojde sie legnac do cieplej wanny i wlacze se babelkiCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:3 godziny???????? no to mieli tempo niezłe
tak czułam że niedziela była do bani
3 godziny i bylo jakies 5 stolikow oprocz nas hahha no kurwa rece nam opadlya jeszcze kapela grala i przez to nie zdazylismy pojsc i oczaic wiec dodatkowego wkurwa mielismy
No niedziela i dzisiaj to porazka normalnie -
Cwalinka wrote:kurcze przez 3 godziny to czlowiek przestaje byc glodny
albo z głodu ma już takiego wkurwa że wychodziCwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:3 godziny i bylo jakies 5 stolikow oprocz nas hahha no kurwa rece nam opadly
a jeszcze kapela grala i przez to nie zdazylismy pojsc i oczaic wiec dodatkowego wkurwa mielismy
No niedziela i dzisiaj to porazka normalnie