SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    taaaa....póki co to idę się doczołgać do łóżka bo przysypiam przy kompie i zimno mi :-(

To tulam kochana, bo ja tez przysypiam hahaha tule ze mo yak goraco rozpierdalajaco ze gola siedze hahahahah

mik82 lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Idę Kochane moje <3
    Przepraszam że tak na chwilę dziś ale zasnę zaraz
    Dobrej nocki i do jutra

Rowniez dobrej tobie ;-)
    Kocham <3

mik82 lubi tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Rowniez dobrej tobie ;-)
    Kocham <3
    <3

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Mik

mik82 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc wam laseczki :-) bo ja juz nie daje rady dzisiaj :-)

Izunia <3 pewnie wejdziesz :-/ zaraz ale ja cie dopadne po tamtej stronie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Asha <3 <3 <3

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane...ja juz w lozku leze...

nadrobilam i musze powiedzieć, ze listopad nam sie nie udal :-/

miki...ja pierdole..no tego to bym sie nie spodziewala, tak na dobitkę, jakbys malo miala innych zmartwień :-( tulam mocno <3 ale jednocześnie ciesze sie, ze znajdujesz sile na podejście do tego z dystansem. Musi byc dobrze!

staraczka kochana przykro mi z powodu bety :-( dobrze, ze chociaz kolposkopia wyszla ok...tulam <3

cwalinka powodzenia jutro na nowym miejscu ;-) z facetami sie fajnie pracuje...naogol hahah...bo i pojeby tez sie trafiają...jak to w życiu ;-)

moni witaj raz jeszcze, moze jutro uda mi sie tak bezpośrednio hahaha

postaram sie zajrzeć do Was jakoś na dluzej...a teraz mowie dobranoc :-)

Redhotka, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam i... polazły :D

Staraczka <3 i mik <3 ściskam, tulam aż oczy na wierzch Wam wyjdą! :D

Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jestem

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    jeszcze jestem
    Niezawodna! :) Widziałam, że pokój w robocie zmieniasz... Oby towarzystwo dopisało! :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Niezawodna! :) Widziałam, że pokój w robocie zmieniasz... Oby towarzystwo dopisało! :)
    ano zmieniam, w sumie na to stanowisko co 2 lata temu w styczniu aplikowalam :) a wybrali gostka z ktorym teraz bede siedziec a mnie wzieli na zastepstwo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogarnelam kuchnie, wystawilam worki ze smiecmi, no i moge isc do wanny :D

• kassandra Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ! Trochę mie tu nie było a to dlatego ze musiałam odpuścić bo jakiegoś obłędu juz dostawałam , więc na jakiś czas odpuściliśmy całkiem żeby nie zeswirować. Oczywiście czasami Was podczytywałam i serdecznie gratuluję ameli, gigsie izuni i pozostałym którym udało sie zafasolkować :):) za resztę staraczek mocno trzymam kciuki !!! kiedys musi sie udać , najlepszym tego przykładem jest fasolka amelii :) :) oczywiście wszystkiego nie jestem w stanie nadrobić ( przeczytać ) bo produkujecie jak szalone, więc jak by któras była tak miła i napisała co słychać u Rudzi? u Małej Czarnej ? bo cos jej nie widzę .... a Katją co z Tobą ? :)
    My Teraz po przerwie znowu zaczynamy starania ale postanowiliśmy ze nie tak obsesyjnie jak ostatnio ;) ( ha ha ciekawe .... u mnie to raczej nie wypali, już sie nakręciłam :)
    Teraz będę częściej zaglądać ale nie cały czas zeby znowu nie zwariować, bo muszę sie przyznac ze ostatnio jak tu byłam to całe noce zarywałam czytając wszystkie watki po kolei i szukajac złotego środka na zajście, a wiadomo zarwane przez kompa noce nie ułatwią zajścia w ciazę hahah ewentualnie w urojoną, ale takiej ja nie chce bo juz miałam kilka cykli pod rząd ;)

amelia04072006 lubi tę wiadomość

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam muli mnie, więc Cwalinko nie dotrzymam Ci towarzystwa dłużej, choćbym chciała... :( Cieszę się, że to robota, na którą tak jakby czekałaś.

Witam Kassandra, my się nie znamy, więc ja jestem Redhotka, ale to już wiesz... :)
    U Rudzi (choć też jest jej tu mało i niewiele z nią rozmawiałam) wiem, że się układa - rodzice się cieszą, więc ma wsparcie.
    Niestety nie powiem Ci nic o Małej Czarnej i Katji, bo jak dołączyłam do tego zacnego grona, to ich już nie było...

Pozdrawiam ciepło wszystkie Zdziśki i dobranoc! <3 Kolejny szalony tydzień - który niech zamyka już ten okrutny dla nas listopad... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:50

• kassandra Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Redhotka , miło cię poznać i dziękuję za odpowiedź. Ciesze się ze Rudzi się układa, tak się bała co rodzice powiedzą no ale wiadomo zostaną dziadkami więc jak sie tu nie cieszyć ! :)
    Asha Ciebie oczywiscie też cieplutko pozdrawiam i mimo wszystko mocno trzymam za Ciebie kciuki, najmocniej jak potrafię .... Trzymaj się cieplutko.
    J tez już zmykam spać bo cos czuję ze jak jeszcze chwilę poczytam to co naprodukowałyście to znowu zrobi się 4 nad ranem.... Więc zamykam kompa i dobranoć, jutro zajrzę wieczorkiem, wczesniej nie bo praca ucierpi a żyć z czegoś tez trzeba ;)

• monia30 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

201510241762.png
  • kassandra Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    moj tez mowil ze chce a pozniej zostawial mnie na lodzie kiedy tyrzeba bylo sie zabrac do pracy. kiedy sie okazalo ze jestem w ciazy to wypalil ze to ja chcialam nie on. ja nie chcialam zeby maluda byla sama a ze mam swoje lata to wiedzialam ze nie ma zbyt duzo czasu przede mna- juz nie mowie o roznicy wieku miedzy dzieciakami. a jak twoj maz z libido ??
    No i już zaczełam podczytywac i sie wciągłam :/ właśnie z tym libido u facetów.... ja swojego nie rozumiem ...ma dopiero 33 lata a libido w nim zero! jak ja go nie zaczepię to on może i tygodniami pościć ... już nie raz mi jest głupio bo czuję się jak bym go gwałciła .... az mi sie niedobrze robi ech ... co z nim zrobić ? no ja rozumiem ze biedny ciężko pracuje wstaje o 4 rano zasypia ok 22 i tak w koło macieju no ale jak facet może nie potrzebować sexsu? Wyjaśnicie mi to ?! bo ja nie potrafię ... leń mi sie taki seksualny trafił :( owszem jak mu powiem że to te dni to się do roboty bierze ale mam wrazenie że traktuje to jak zadanie do wykonania ... ech niech bym już zaszła w tą ciążę i go męczyc nie będę :) A co do tego że oni tak gadają to ty chciałaś nie ja to tylko gadają a w głębi duszy na pewno się cieszą i chcą tylko sobie taką furtkę bezpieczeństwa zostawiają w razie jak by nie podołali to zeby sie nie przyznać do porażki bedą mogli powiedziec "ty ty chciałaś nie ja więc się opiekuj , nie wymagaj za duzo ode mnie , nie obwiniaj mnie o niepowodzenia " juz mają taką naturę uciekaczy szczególnie kiedy już jedno dziecko jest.

• mik82 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalam światło i zbieram się do pracy
    Dobrego dnia wszystkim <3

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • monia30 Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze mile dnia, ja uciekam do pracy zaraz.

Udanego dnia zycze :)

201510241762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry
    ja jeszcze na starym biurku z kawka w reku, kolo 12- 13 maja mi przenosic sprzet

Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość

‹‹ 3346 3347 3348 3349 3350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ