X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no jakos sie nerwuje
    nie denerwuj się...masz tu silną grupę wsparcia która mocno zaciska kciuki za Ciebie :-)

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Zaraz po wykresach śmignę :).
    Cwalinka - zmiany są zawsze stresujące, ale to akurat jest zmiana na lepsze :D! Zawsze to bliżej Twojego wymarzonego stanowiska!

Asha - wypoczęta mam nadzieję!

Kassandra - o Katji mogę powiedzieć tylko tyle, że jej się życie nieco zwichrowało i na razie próbuje wyprowadzić je na prostą, stąd ma przerwę w staraniach.

Staraczka, Mik, Dotik - <3

Rybka - dzięki, ale cola to teraz mój nieodzowny towarzysz :/. I tak przez kilka tygodni, jak sądzę.

Postaram się wpaść po południu/wieczorem :) a tymczasem miłego dnia!

mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Manius
    witaj ponownie MIk :)

no ja wiem ze to zmiany na lepsze ale mimo wszystko sie denerwuje

mik82 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    No bo faceci mają bardzo dużo empatii :-/ Mój też pierdoli cały czas że spooooookooojnie, daaaaamy radę, jak nie w tym cyklu to w następnym i tak kurwa od dwóch lat :-(
    Dotik jedziemy wszystkie z dongiem od następnego cyklu i sobie prezenty na gwiazdkę strzelimy ale wcześniej trzeba ten jeden dzień z dołem niestety przeżyć a jak faceci tego nie rozumieją to niech spadają...mi już się mojemu nawet nie chce tego tłumaczyć.
    A Ty Kochana swojego kiedyś badałaś pod kątem jakości nasienia bo nie pamiętam

Czesc slonce..widze optymizmem dojebalo hahahahah

mik82, Redhotka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    taa my potrafimy byc optymistyczne :)

Asha, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane <3
    Ja dzisiaj właśnie wpadłam w ten dołek i muszę się wygrzebać :-/ pewnie po południu będzie mi lepiej to wrócę do Was <3 mam nadzieję że wszystko u Was okej :-) buziaki miłego dnia :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dzień dobry kochane <3
    Ja dzisiaj właśnie wpadłam w ten dołek i muszę się wygrzebać :-/ pewnie po południu będzie mi lepiej to wrócę do Was <3 mam nadzieję że wszystko u Was okej :-) buziaki miłego dnia :-*
    tulam kochanie <3 wygrzebuj sie szybciutko z dolka buziam

• dotik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    A Ty Kochana swojego kiedyś badałaś pod kątem jakości nasienia bo nie pamiętam

nie, ale wczoraj jak się już poryczałam, to powiedział: no to chyba będę musiał się zbadać.

Redhotka lubi tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    nie, ale wczoraj jak się już poryczałam, to powiedział: no to chyba będę musiał się zbadać.
    i niech sie bada, to tylko jedno badanie

mik82, dotik lubią tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    no to chyba będzie musiał.... :-/ Byle szybko

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Taaa...troszuniu ;-) :-D

Cwalinka lubi tę wiadomość

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dzień dobry kochane <3
    wypłacz i wróć...tulę <3

Cwalinka lubi tę wiadomość

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia30 wrote:
    A tak wogole dziewczyny z ta moja kombinacja teraz inofolic clo i dong moge przesadzic?? bo jest przeciez cos takiego jak przestymulowanie. niby lekarz nie widzi tutaj zadnych przeszkod ale ja sie troche obawiam czy sobie nie zaszkodze takim miksem...
    hej monia- nie mialysmy okazji sie poznac :)

ze wzgledu na wieczorne zamulenie tylko podczytywalam. chyba laseczki ci nie odpisaly ( chyba ze cos przeoczyłam ) wiec postaram sie to zrobic teraz.
    inofolic i dongus - super. tym zestawem krzywdy sobie nie zrobisz :)
    co do clo. bralas juz ten hormon?? jaka dawke masz brac?? clo zjada endometrium. dostalas cos na to ??
    poczytaj na watku "starajace sie z pomoca medyczna" tam laski sporo pisza na ten temat.
    dongus dziala dobrze na rozrost endometrium ale nie wiem czy przy clo da rade.

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewczynki :)
    asha witaj w domu <3

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    Hej dziewczyny ! Trochę mie tu nie było a to dlatego ze musiałam odpuścić bo jakiegoś obłędu juz dostawałam , więc na jakiś czas odpuściliśmy całkiem żeby nie zeswirować. Oczywiście czasami Was podczytywałam i serdecznie gratuluję ameli, gigsie izuni i pozostałym którym udało sie zafasolkować :):) za resztę staraczek mocno trzymam kciuki !!! kiedys musi sie udać , najlepszym tego przykładem jest fasolka amelii :) :) oczywiście wszystkiego nie jestem w stanie nadrobić ( przeczytać ) bo produkujecie jak szalone, więc jak by któras była tak miła i napisała co słychać u Rudzi? u Małej Czarnej ? bo cos jej nie widzę .... a Katją co z Tobą ? :)
    My Teraz po przerwie znowu zaczynamy starania ale postanowiliśmy ze nie tak obsesyjnie jak ostatnio ;) ( ha ha ciekawe .... u mnie to raczej nie wypali, już sie nakręciłam :)
    Teraz będę częściej zaglądać ale nie cały czas zeby znowu nie zwariować, bo muszę sie przyznac ze ostatnio jak tu byłam to całe noce zarywałam czytając wszystkie watki po kolei i szukajac złotego środka na zajście, a wiadomo zarwane przez kompa noce nie ułatwią zajścia w ciazę hahah ewentualnie w urojoną, ale takiej ja nie chce bo juz miałam kilka cykli pod rząd ;)
    hej kassandra :) wrociłas na stare smieci - córko marnotrawna ;)
    takich cudow jak mój- jest juz troche :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• dotik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia! <3

a ja właśnie zakupiłam w necie zapas donga i inocuda na następny cykl. wykrzesalam z siebie jeszcze pozytywną energię!

mik82, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja kochane mam dzis totalny zawrot glowy :D

Czesc Amelciu <3

amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc laski.. mam chwile w robocie... noe uwierzycie co znamazlam dzisiaj rano kurwa u siebie w torebce... rozkebalo mnie normalnie... smoczek... dla dziewczynki hahahaah.... kurwa nie wiem skad sie wzail bo ta torbe tylko do roboty uzywam nigdzie wiecej hahahah nprmalnie galu mi wylazly .... i go tam nie bylo w czwatret bp kalendarz swoj wyjmpwalam ... kurwa nie wiem o co biega zasadzka w chuj hahaahha

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    czesc laski.. mam chwile w robocie... noe uwierzycie co znamazlam dzisiaj rano kurwa u siebie w torebce... rozkebalo mnie normalnie... smoczek... dla dziewczynki hahahaah.... kurwa nie wiem skad sie wzail bo ta torbe tylko do roboty uzywam nigdzie wiecej hahahah nprmalnie galu mi wylazly .... i go tam nie bylo w czwatret bp kalendarz swoj wyjmpwalam ... kurwa nie wiem o co biega zasadzka w chuj hahaahha

przyznaj się, komu zajebalaś smoczek!!! jakieś dziecko teraz płacze ;)

amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    jakieś dziecko wyczaiło że może być Ci niedługo potrzebny a że samo już nie korzysta to oddało bardziej potrzebującym ;-)

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
‹‹ 3348 3349 3350 3351 3352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ