Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:no jakos sie nerwuje
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Zaraz po wykresach śmignę.
Cwalinka - zmiany są zawsze stresujące, ale to akurat jest zmiana na lepsze! Zawsze to bliżej Twojego wymarzonego stanowiska!
Asha - wypoczęta mam nadzieję!
Kassandra - o Katji mogę powiedzieć tylko tyle, że jej się życie nieco zwichrowało i na razie próbuje wyprowadzić je na prostą, stąd ma przerwę w staraniach.
Staraczka, Mik, Dotik -
Rybka - dzięki, ale cola to teraz mój nieodzowny towarzysz. I tak przez kilka tygodni, jak sądzę.
Postaram się wpaść po południu/wieczorema tymczasem miłego dnia!
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:No bo faceci mają bardzo dużo empatii
Mój też pierdoli cały czas że spooooookooojnie, daaaaamy radę, jak nie w tym cyklu to w następnym i tak kurwa od dwóch lat
Dotik jedziemy wszystkie z dongiem od następnego cyklu i sobie prezenty na gwiazdkę strzelimy ale wcześniej trzeba ten jeden dzień z dołem niestety przeżyć a jak faceci tego nie rozumieją to niech spadają...mi już się mojemu nawet nie chce tego tłumaczyć.
A Ty Kochana swojego kiedyś badałaś pod kątem jakości nasienia bo nie pamiętam
Czesc slonce..widze optymizmem dojebalo hahahahahmik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Dzień dobry kochane
Ja dzisiaj właśnie wpadłam w ten dołek i muszę się wygrzebaćpewnie po południu będzie mi lepiej to wrócę do Was
mam nadzieję że wszystko u Was okej
buziaki miłego dnia :-*
wygrzebuj sie szybciutko z dolka buziam
-
mik82 wrote:A Ty Kochana swojego kiedyś badałaś pod kątem jakości nasienia bo nie pamiętam
nie, ale wczoraj jak się już poryczałam, to powiedział: no to chyba będę musiał się zbadać.Redhotka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:nie, ale wczoraj jak się już poryczałam, to powiedział: no to chyba będę musiał się zbadać.
Byle szybko
-
25staraczka25 wrote:Dzień dobry kochane
Ja dzisiaj właśnie wpadłam w ten dołek i muszę się wygrzebaćpewnie po południu będzie mi lepiej to wrócę do Was
mam nadzieję że wszystko u Was okej
buziaki miłego dnia :-*
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
monia30 wrote:A tak wogole dziewczyny z ta moja kombinacja teraz inofolic clo i dong moge przesadzic?? bo jest przeciez cos takiego jak przestymulowanie. niby lekarz nie widzi tutaj zadnych przeszkod ale ja sie troche obawiam czy sobie nie zaszkodze takim miksem...
ze wzgledu na wieczorne zamulenie tylko podczytywalam. chyba laseczki ci nie odpisaly ( chyba ze cos przeoczyłam ) wiec postaram sie to zrobic teraz.
inofolic i dongus - super. tym zestawem krzywdy sobie nie zrobisz
co do clo. bralas juz ten hormon?? jaka dawke masz brac?? clo zjada endometrium. dostalas cos na to ??
poczytaj na watku "starajace sie z pomoca medyczna" tam laski sporo pisza na ten temat.
dongus dziala dobrze na rozrost endometrium ale nie wiem czy przy clo da rade. -
kassandra wrote:Hej dziewczyny ! Trochę mie tu nie było a to dlatego ze musiałam odpuścić bo jakiegoś obłędu juz dostawałam , więc na jakiś czas odpuściliśmy całkiem żeby nie zeswirować. Oczywiście czasami Was podczytywałam i serdecznie gratuluję ameli, gigsie izuni i pozostałym którym udało sie zafasolkować
za resztę staraczek mocno trzymam kciuki !!! kiedys musi sie udać , najlepszym tego przykładem jest fasolka amelii
oczywiście wszystkiego nie jestem w stanie nadrobić ( przeczytać ) bo produkujecie jak szalone, więc jak by któras była tak miła i napisała co słychać u Rudzi? u Małej Czarnej ? bo cos jej nie widzę .... a Katją co z Tobą ?
My Teraz po przerwie znowu zaczynamy starania ale postanowiliśmy ze nie tak obsesyjnie jak ostatnio( ha ha ciekawe .... u mnie to raczej nie wypali, już sie nakręciłam
Teraz będę częściej zaglądać ale nie cały czas zeby znowu nie zwariować, bo muszę sie przyznac ze ostatnio jak tu byłam to całe noce zarywałam czytając wszystkie watki po kolei i szukajac złotego środka na zajście, a wiadomo zarwane przez kompa noce nie ułatwią zajścia w ciazę hahah ewentualnie w urojoną, ale takiej ja nie chce bo juz miałam kilka cykli pod rządwrociłas na stare smieci - córko marnotrawna
takich cudow jak mój- jest juz trocheRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc laski.. mam chwile w robocie... noe uwierzycie co znamazlam dzisiaj rano kurwa u siebie w torebce... rozkebalo mnie normalnie... smoczek... dla dziewczynki hahahaah.... kurwa nie wiem skad sie wzail bo ta torbe tylko do roboty uzywam nigdzie wiecej hahahah nprmalnie galu mi wylazly .... i go tam nie bylo w czwatret bp kalendarz swoj wyjmpwalam ... kurwa nie wiem o co biega zasadzka w chuj hahaahha
-
Asha wrote:czesc laski.. mam chwile w robocie... noe uwierzycie co znamazlam dzisiaj rano kurwa u siebie w torebce... rozkebalo mnie normalnie... smoczek... dla dziewczynki hahahaah.... kurwa nie wiem skad sie wzail bo ta torbe tylko do roboty uzywam nigdzie wiecej hahahah nprmalnie galu mi wylazly .... i go tam nie bylo w czwatret bp kalendarz swoj wyjmpwalam ... kurwa nie wiem o co biega zasadzka w chuj hahaahha
przyznaj się, komu zajebalaś smoczek!!! jakieś dziecko teraz płaczeamelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:czesc laski.. mam chwile w robocie... noe uwierzycie co znamazlam dzisiaj rano kurwa u siebie w torebce... rozkebalo mnie normalnie... smoczek... dla dziewczynki hahahaah.... kurwa nie wiem skad sie wzail bo ta torbe tylko do roboty uzywam nigdzie wiecej hahahah nprmalnie galu mi wylazly .... i go tam nie bylo w czwatret bp kalendarz swoj wyjmpwalam ... kurwa nie wiem o co biega zasadzka w chuj hahaahha
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość