Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja standardowo z tramwaju
buro za oknem, widać że śnieg w nocy padał. mam zamiar lekko wyluzowac w nast cyklu, wczoraj miałam masakryczny dzień, do tego kłótnia z facetem bo on nie rozumiał czemu mam doła... no ale dziś nowy dzień
Mik, do dupy z tym guzem, ale na pewno to nic poważnego. usg ew. scyntygrafia i wszystko będzie wiadomo
Staraczka, tulam, ale damy rade!
Asha super że już jesteś! mam nadzieję że choć ciutke wypoczelas mimo wszystko.
Witam nową koleżankę. Monia!
reszte całuje i ściskam mocnorybka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane
staraczko mocno tule
mikus bedzie dobrze mocno kciukam
cwalinko super ze juz niebawem cie przeniosa i bedzie wieksza szansa na umowe i moze awans i podwyzke
ashaodrazu widac ze wrocilas bo bylo co nadrabiac
izka
mamutek i amelka bezobjawowego dnia zycze
rediania
dotik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 07:56
Cwalinka, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dzien Dobry pieknym paniom
Jak wodac odsypiam nareszcie i dobrze mi z tymniestety ide do cholernej roboty dzisiaj a czuje sie nadal kiepsko
Witaj Kassandra ponownie
Co tam kobitki?super ze sie troszke wiecej przespalas
milej pracy zycze!!!
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:ja standardowo z tramwaju
buro za oknem, widać że śnieg w nocy padał. mam zamiar lekko wyluzowac w nast cyklu, wczoraj miałam masakryczny dzień, do tego kłótnia z facetem bo on nie rozumiał czemu mam doła... no ale dziś nowy dzień
Mik, do dupy z tym guzem, ale na pewno to nic poważnego. usg ew. scyntygrafia i wszystko będzie wiadomo
Staraczka, tulam, ale damy rade!
Asha super że już jesteś! mam nadzieję że choć ciutke wypoczelas mimo wszystko.
Witam nową koleżankę. Monia!
reszte całuje i ściskam mocnoMój też pierdoli cały czas że spooooookooojnie, daaaaamy radę, jak nie w tym cyklu to w następnym i tak kurwa od dwóch lat
Dotik jedziemy wszystkie z dongiem od następnego cyklu i sobie prezenty na gwiazdkę strzelimy ale wcześniej trzeba ten jeden dzień z dołem niestety przeżyć a jak faceci tego nie rozumieją to niech spadają...mi już się mojemu nawet nie chce tego tłumaczyć.
A Ty Kochana swojego kiedyś badałaś pod kątem jakości nasienia bo nie pamiętamCwalinka, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość