Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:
tulam
Temp cie juz wkurwia czy jeszcze nie hahahahahAsha, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Wyjątkowo jeszcze mnie nie irytuje, z leksza mam ją w dupie że tak powiem, bo już od dwóch dni wiem, ze gówno z tego w tym cyklu a poza tym nastawiam się już na insemkę w przyszłym cyklu więc mnie wali co się teraz na wykresie dzieje, na dobrą sprawę mogłabym wcale nie mierzyć tempki ale to przyzwyczajenie
To jednak jedziedzie z iui w grudniumik82 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:bo zdekompletuje komplet
tam sa zielone fotele i jak wcisne szary to sie nijak nie bedzie mial
ale spoko moze jakis sie znajdzieAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To jednak jedziedzie z iui w grudniu
jednak tak...faktycznie Cię nie było jak o tym pisałam.
Mi się cykle zaczynają na początku miesiąca a muszę być u gina już w 3 dc przed iui, a w styczniu może to nie wypalić bo mojego gina nie ma od 1 do 7 stycznia, bo 1 jest święto, 2 jest piatek i on nie przyjmuje, a potem długi weekend bo w PL jest 6-go św. Trzech Króli i byłby cykl straconyCwalinka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Noooo
jednak tak...faktycznie Cię nie było jak o tym pisałam.
Mi się cykle zaczynają na początku miesiąca a muszę być u gina już w 3 dc przed iui, a w styczniu może to nie wypalić bo mojego gina nie ma od 1 do 7 stycznia, bo 1 jest święto, 2 jest piatek i on nie przyjmuje, a potem długi weekend bo w PL jest 6-go św. Trzech Króli i byłby cykl stracony
Aha....no to trzymam kciuki, w sumie to dobrze bo jakby co to podejdziecie w lutym znowu, al etrzymam kciuki oczywiscieCwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Aha....no to trzymam kciuki, w sumie to dobrze bo jakby co to podejdziecie w lutym znowu, al etrzymam kciuki oczywiscie
....ja i tak zakładam jakieś cztery podejścia, jeśli się w ogóle uda z iui
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Jak sie czujesz z ta decyzja?
-
mik82 wrote:Wahają mi się nastroje, raz się cieszę, że robimy jakiś krok do przodu innym razem czuję się dziwnie z tą decyzją...mieszane uczucia mam, ale wspólna decyzja już zapadła....no i trochę się boję...ja się boję każdego zabiegu medycznego
Lekarz ci wytlumaczyl na czym ma polegac to wszystko? Bo to by cie moglo troche uspokoic wydaje mi sie ...nie wiem
Tulam kochana....wiem jak to jest, bo ja tez tak mam , ze taz chce jak nietulam
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Lekarz ci wytlumaczyl na czym ma polegac to wszystko? Bo to by cie moglo troche uspokoic wydaje mi sie ...nie wiem
Tulam kochana....wiem jak to jest, bo ja tez tak mam , ze taz chce jak nietulam