Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:jednak nie? a jesli moge wiedziec czemu?
Dlatego, ze...jakby to wytlumaczyc....znowu bylabym sama....nie dosc ze...dziecko nie byloby poczete w sposob naturalny...to jeszcze mojego by tam nie bylo...ja juz bylam sama w ciazy i z tym wszystkim..i nie chce znowu tego przechodzic...jezeli juz ma byc to iui to przynajmniej bedziemy razem...dla was to jest inaczej bo wasi faceci mieszkaja w pl, a moj by musial byc tu a ja tam...a my tak nie chcemy...juz chociaz resztki tego ze to dziecko byloby poczete wspolnie chcemy zatrzymac -
nick nieaktualnyAsha wrote:Dlatego, ze...jakby to wytlumaczyc....znowu bylabym sama....nie dosc ze...dziecko nie byloby poczete w sposob naturalny...to jeszcze mojego by tam nie bylo...ja juz bylam sama w ciazy i z tym wszystkim..i nie chce znowu tego przechodzic...jezeli juz ma byc to iui to przynajmniej bedziemy razem...dla was to jest inaczej bo wasi faceci mieszkaja w pl, a moj by musial byc tu a ja tam...a my tak nie chcemy...juz chociaz resztki tego ze to dziecko byloby poczete wspolnie chcemy zatrzymac
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Czesc kochana...szybujesz
jak sie czujesz?
głupia temp. ale to może dobrze, że progesteron ne spadł za wcześnie? kupiłam już zapas donga i inocudo 60 saszetek! teraz niech szmata przychodzi!Cwalinka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny